Bästa förarbetet för BUS

Inlägget innehåller annonslänk för Glossybox

Morning!

Idag är det skolavslutning för minigrisen i familjen. Kläderna hänger fint och väntar men han som ska bära dom sover fortfarande. Han får sova, det blev lite sent för honom igår så lika bra att han vilar upp sig ordentligt.

Själv har jag kört en riktigt rekond här på morgonkvisten. Fick se mina ben i dagsljus och kan inte förstå hur fort håren på mina ben växer nu? Det gäller iofs naglar och hår också…. Fick lov att kliva upp tidigt för att raka och fixa lite.

Har världens bästa knep till dig som vill raka dig innan du har på brun utan sol. För så är det ju. Oftast när man står där med handsken redo med brun utan sol på så ser man chewbacccabenen alldeles försent!

Har man på brun utan sol direkt efter man rakat benen kan det bli alldeles prickigt nämligen. Men inte nu serru!


Ok, dessa är tänkta för muttis….men jag använder dem på benen också. Detta är en gel och en balm som reducerar rödhet och prickar efter rakning, funkar skiiiiitbra för det ändamålet jag använder till också. Att inte bli brunprickig när man har på brun utan sol på nyrakade ben. Wioooo…..


Vill du inte kvista till affären och köpa så kan jag tipsa om att de kom med månadens glossybox! Ja tillsammans med annat bra kuckelimuck. T ex solfaktor 50 som kommer vara perrrrrfekt i sommar. En hårmask som ska laga hela håret om det är torrt, slitet och sprött. En serummask för nysolat ansikte som verkar skitbra och så lite tandkräm. Du kan också köpa din glossybox (<länk) och starta en prenumeration för 139 kr/månad. Väljer du att prenumerera i ett helt år betalar du bara 109 kr/box och månad. För ett halvår gäller 117 kr/box och månad.


Ja men så i alla fall använder ju jag då denna gelé när jag rakar benen, är också noga och har på balmen efteråt. Inget rött what so ever!


Dessutom är det bara tuta och köra med brun utan solen. Jag ska nämligen ha samma klänning som jag hade på Elliots student på mig idag. Då visar man benen och jag som aldrig solar har norra Europas blekaste ben när jag inte brun utan solar. Hann inte boka nån tid till Evelina heller som jag går och spraytannar mig hos.


Japp, då är benen som nya. Ett litet lager brun utan sol till så är vi klara för skolavslutning.

Hepp, nu ska jag sminka på mig ett ansikte och sen väntar frukost och fixa spänd 8 åring. Vi hörs senare! Kameran åker med idag såklart.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Weronica
Weronica
7 years ago

Bra tips på rengöring, men vad har du för dagcreme?

niinis
niinis
Reply to  Weronica
7 years ago

Jag kör cliniques för jättetorr hud, ska skriva om den också!

Nathalie
Nathalie
7 years ago

Vad använder du för BUS-handske? Är det den från Marc Inbane? I så fall – är den bra? Är nämligen på jakt efter en handske som håller sig hel längre än tre användningar.

niinis
niinis
Reply to  Nathalie
7 years ago

Precis den är det! Den är GRYM!

Nathalie
Nathalie
Reply to  niinis
7 years ago

Toppen! Då ska jag klicka hem en omedelbums! Tack! 😀

Maria
Maria
7 years ago

Hej Nina, ska du visa oss klänningen? Är jätte nyfiken Den ser så snygg ut och skulle gärna vilja veta var du köpt den.
Kram!

Nästa inlägg

Behåll len, smidig och fin hud i ansiktet!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x