ÄNTLIGEN!

Godmorgon sötisar!

Har ju lågt järn och har lidit av järnbrist länge. Ibland när jag slarvar med mina tillskott så blir jag trött som en gnu och kvällarna innebär att jag somnar stående typ. Då hinner jag inte in med nåt inlägg och så får jag så sjukt dåligt samvete på morgonen när jag liksom vaknar ur min dvala. Dock så ska jag nu bli duktig och komma ihåg mina tillskott, blir ju sån skillnad på pigghet då.


Nu har jag kommit på hur det ska gå till att komma ihåg! Bra skit med larmet i luren ju!


Vet ni vad jag gjorde igår? Jag TOKSTÄDADE golvet i köket. Alltså stod på knäna och skurade med grön svamp. Vi har ju gamla trägolv hemma. Gissa hur fina dom blev? Nu blir det till att göra det i resten av huset också. Så jäkla nöjd när jag får göra såna storstädningar hemma, älskar känslan efteråt.


Jag struttar fortfarande runt i min lilla pyjamas från ICA Maxi. Fick shortsen av Tony, sen var jag och köpte linnet till. Riktigt skönt när det är varmt hemma som nu på sommaren. Dock så körde vi AC här hemma igår kväll. Hela familjen somnade i sofforna så när jag vaknade mitt i natten kan jag säga att jag frös. Herreminjeee! Brrrr….

Vi har inte kommit längre än till frukost här hemma. Så mysigt….äääääälskar dessa sega morgnar utan stress.


Igår fick ÄNTLIGEN Milo sin telefon. Arvegods, storebror fick en ny lur av oss så då fick han ärva. Det köptes nytt fodral igår och så har det laddats hela natten. Nu sitter han och kollar youtube här. Han var så glad igår….herreminjee.

Vet inte om vi är sist i Sverige men vi har dragit ut på det lite jämfört med många i klassen. Tyckt att det varit för tidigt. I Finland t ex så får ungarna telefoner i 5-6 årsålder hörde jag. Finland är det mobilrikaste landet tydligen. Ska bli spännande att se hur det funkar nu, vi har full koll på allt så inget ska bli tokigt. Vi måste godkänna i våra telefoner om han vill ladda hem någon app osv. Man vill ju kanske inte få sig en överraskning när det gäller det där.


Han fick också sig en sommarfrisyr igår. Det har blivit en tradition att klippa håret på årets första sommarlovsdag. Rakat på sidorna nu och kort uppepå.

Hepp, ska jobba vidare här nu. Idag blir det recept här på bloggen och så ska ni äntligen få se studentbilderna och min klänning jag hade på mig som många efterfrågat.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

I min sons klass är det många som har mobiltelefoner, han går i ettan. Han skulle säkerligen älska att ha en men det kommer dröja. Tycker mobilanvändandet har tagit över i många fall. Folk pratar inte med varandra längre och barn leker inte som förr. Jag skulle lätt kunna klara mig utan men man förväntas ju ha en. Tänk vad skönt det var när man bara hade telefon hemma. Då var man ju inte lika tillgänglig som nu.

Nästa inlägg

Sjukt mycket folk! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x