Utlandsresan bokad!

Morning!

Vet ni vad jag kom på i morse när ena ögat rann och jag nös några ggr? Helskotta, gräset har väl börjat blomma? Jag kvistade in på pollenrapporterna och mycket riktigt. It’s on! Jag är ju allergisk mot gråbo som en gammal raggarbil är mot nya bildelar. Har inte börjat förpreppa allergimedicin som många tipsar om, vet inte varför jag inte gör det? Har väl svårt att ta medicin som inte behövs för tillfället, knäppt….för det sägs ju vara grymt bra att förbereda kroppen. Hmm, nästa sommar kanske?

Kanske är det inte så konstigt att jag är trött? Det är tyvärr ett mycket vanligt symtom på allergi…. Har i alla fall börjat äta min allergimedicin nu.


Kanske lite bra att det regnar idag då!? Det öste ner nyss…. bra när det liksom rensar bland alla pollen.


Får jag presentera vårt resmål i höst? Ämen jag svimmar så najs det ska bli. Lagom till när hösten sätter sina klor i oss så drar vi. 2 veckor har vi bokat på underbara Mallorca och Alcudia. 

Vet ni vad jag gjorde också? Bokade flygstolar på planet. Såna med lite mer benutrymme. Kanske hjälper det liiiiiite mot allt jag är rädd för. Just flygresan ser jag inte jättemycket fram emot, det ska jag erkänna. Usch, det kommer vara tufft som fasen. Men om man inte flyger så ser man inget av världen heller…så är det ju.

Hörni, ska jobba lite här nu medan Milo kollar Sommarlov. Vi hörs lite senare igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rosie
Rosie
6 years ago

Vi var i Alcudia förra året, och tro mig, ni kommer inte bli besvikna!!
Så fantastisk långgrund strand, med sand lika vit som i Karibien.
Rent och fräscht, och man kände sig trygg där. Trevlig helg! kram

helena
helena
6 years ago

Men wow vad mysigt, vilket datum åker ni? Då har ni ju en morot att se fram emot när ni sliter i sommar i cafeet, och tack förresten för bästa bloggen. I sommar kommer det att bli ett besök i ditt cafe. /Helena

US
US
6 years ago

Men..det hotellet är jag på nu! Ligger på rummet o läser din blogg! ☀️

Minx
Minx
6 years ago

Bästa Nina.

Jag lider av svårartad flygskräck och har inte flugit på nästan 15 år.
Eftersom min sambos släkt återfinns i Kroatien har det inneburit att jag per buss/tåg och båt rest dit när det är dags att besöka dem.
En resa som från norra norrland tar cirka 3 dygn. Enkel väg.
I och för sig får man se sååå mycket av europa, å andra sidan är det oerhört slitsamt, jag är inte ung längre och min rygg gillar inte alls att sitta stilla så långa sträckor. Så det tar ofta ett par 3 dygn till innan man känner sig pigg igen och likaledes när man åker hem igen.
Detta ger en total på nästan 2 veckor som ”går bort”, så att säga.

Nu har jag bestämt att jag skall flyga nästa gång vi skall ner, det blir till våren 2018.
Jag vet precis allt som finns om ångest vad gäller att flyga. Hur man oroar sig redan när man skall boka resan. Hur man inte kan sova gott utan ligger och målar upp katastrofscenarion i huvudet långt i förväg. Att man får hemska mardrömmar ju närmare resan närmar sig.
Att dagarna före resan består av minst dubbelt så mycket ångest över flygresan än glädjen över att faktiskt få resa och träffa de man tycker mycket om.
Och att när man väl kommit fram dit man ska, så oroar man sig genast för hemresan. För att måsta flyga igen.

Men, nu har jag bestämt mig, jag skall bli av med flygskräcksjävulen en gång för alla.
Jag vet att fakta biter dåligt när det kommer till starka rädslor, men jag har börjat inse att allt sitter i mitt huvud. Man kan flyga en gång per dag i 12 000 år utan att något allvarligt händer. Det är betydligt större chans att ha alla rätt på Lotto än att råka ut för en flygkrasch.
Så ren fakta säger att alla odds är på vår sida.
Och jag lovar dig. Ja, jag lovar dig att inget kommer att hända.
Varken för dig eller mig.
Vi kommer fram till våra resmål och hem igen, utan problem.
Planet kommer inte att krascha.
Inget ont kommer att hända.

All vår oro är förgäves. Helt i onödan. För INGET ONT kommer att hända.
Jag LOVAR dig!!!

Och eftersom jag alltid håller mina löften, så kan du lita på mig.

Jag ser fram emot bilderna från er resa och jag ser fram emot mina egna bilder om knappt ett år.

Heja oss!

niinis
niinis
Reply to  Minx
6 years ago

Men åh! Tack för dina ord! Jag ska spara det du skrivit och så ska jag läsa det när det känns jobbigt. Du med! Vi ska läsa det du skrivit tillsammans och så ska vi flyga.

Tack fina du! Det kommer gå sååå bra för dig att flyga och SU ska njuta av ditt besök, ellerhur!

Kramar

Minx
Minx
Reply to  niinis
6 years ago

Ja!
Ja ja och ja!

Kramar tillbaka!

Nästa inlägg

Så myyyyysigt! 

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x