Minisemester i bilder och GLAD MIDSOMMAR

Godmorgon! 

Midsommarafton! ☘️

Vi sitter i bilen och är på väg till Ljusne. Ligger vid Söderhamn ungefär. En bit att åka. Just nu spelar Nick Lachey i bilen, han har några låtar som Tony och jag älskar. ❤️

Milo sitter i baksätet och har precis satt på sig hörlurar så han får kolla sin telefon ifred. Vi stör nämligen med vår musik säger han….


Första godiset i munnen redan då det är midsommarafton idag. Då får man för mamma.


Igår när vi kom hem från vår lilla minisemester så satte jag ihop den här kransen till Elliot. Han ville ha en. Blev så fin så jag nästan ville ha den själv. ☘️❤️

Hörni, vilken mysig liten minisemester det blev. Så glad att vi har den här helgen att mysa ordentligt på då alla andra helger handlar om Kaffestugan.Igår morse fick jag börja med ett bad. Alltså….jag rös på hela kroppen verkligen. Att få bada är tammetusan bland det skönaste som finns. Det ska vara så varmt vatten så det för lite ont att kliva i. Åååååh….

Hade inga snoddar så jag kom på den briljanta idén att ta tandborsten som knät fast håret. Fick köpa en ny idag bara för det….


Starka familjen på väg till frukosten. Jag livrädd i hissen som vanligt.


I kön till frukostbuffén. Vi var inte först…


Haha, älskar bilden på Milo. Gott med våfflor ju….Sen körde vi häng på rummet. Tony somnade om med skor på sig och allt.


Efter hotellhäng, utcheckning och några möten för Tony fick jag åka till en affär jag länge drömt om att besöka. Blir liksom aldrig av när vi är i Sthlm, men så igår bestämde jag att jag ska dit. Wow – alltså butiken är galet stor! Finns hur många rum och ytor som helst. Så häftigt!


Kolla in deras fantastiska tesalong! Hon som startade Svenskt Tenn i Stockholm älskade att dricka the. Nästa gång ska jag sätta mig där och njuta av en kopp the jag också. Stavas det the eller te?


Åh! Jag fick med mig tyg som jag ska sy kuddfodral av. Ni som följer mig på Instastory fick se vad det var för tyg också.

Det är svindyrt tyg ….men billigare att sy kuddfodral än att köpa klara kuddar.


Efter Svenskt Tenn besöket for vi till Kungshallen och åt lunch. Avslutade sedan med att köpa fina blommor på Hötorget. Har sååå vackra pioner hemma nu. Nästan synd att jag inte får njuta av dem under midsommar. Får skynda oss hem imorgon.

Hepp, nu är det typ en halvtimma kvar till vi är framme. Då ska vi äta midsommarlunch. Ser fram emot en lugn och avslappnad midsommar. ☘️

Önskar dig en riktigt fin midsommar nu. Är du ensam så skickar jag dig en stor varm kram och hoppas att du inte känner dig ledsen eller illa till mods.

Kram från oss alla!

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
7 years ago
Ulrica / Hus nr. 30
7 years ago

Jag älskar ST-butiken :). Vårt Stockholmskontor ligger precis bakom Dramaten, så varje gång jag är där måste jag springa en stund i butiken och njuta!! Det ska bli skoj att se hur kuddarna blir!! Kram och ha en fortsatt mysig midsommar i skogen.

Nästa inlägg

Event och minisemester

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x