Allsång på Skansen

Godmorgon raringar! ❤️

Hoppas ni alla mår bra. Här har vi vaknat upp till en relativt grå dag. Tror att det ska regna faktiskt. Ska köra en sån "plockmorgon" här, plocka undan och snabbstäda lite. Någon större städning vägrar jag göra denna veckan då vi har våra absolut sista lediga dagar denna sommaren. Det städar man inte bort serru… 😀

Igår blev det en toppendag till. Det gäller att vara spontan för då får man till det. Så tror jag. Tony skrev på förmiddagen om att drygade varit mysigt med Stockholms-stros som vi kallar det. Jag kom då på den briljanta idén om Skansen. Dessutom var det ju årets sista Allsång.

Förväntansfullt gäng i rulltrappan upp till Skansen.

Precis utanför restaurangen där vi käkade gick det en liten höna och struttade runt.

Vi käkade på "Krog". Milo sa att det var den godaste våfflat han ätit. Det var vit choklad på den t ex. Så mums! För mig blev det Hälleflundra och Tony tog en rostbiff.

Köpte mig ett par nya skor igår. Från H&M, tyckte dom var riktigt söta. 😀

Efter mat kikade vi på djuren.

Haha! Tony lyckades fint med bilden på kon. Haha! 😂

En söt säl!

Den här ugglan var sååååå häftig! 😍

Vi kikade på vargar också men de visade sig inte till Milos besvikelse. Dom hade han så gärna velat se. Påfåglarna knatade i alla fall runt överallt.

Skansen är så vackert, vi gick runt hela för att kolla runt på allt. Eftersom alla samlats runt scenen var det i stort sett tomt överallt.

Lagom till klockan blev 20 så gick vi till scenen. Vi hade inga höga förväntningar på bra platser eftersom vi kom så sent.

Milo blev precis överlycklig när Danny Saucedo dök upp på scenen. Det var perfekt att sitta på pappas axlar och se precis allting! Värre var det för 160 cm långa mamman…. 😓 Jag såg verkligen ingenting.

Milo tyckte det var skitkul med Allsång.

Själv tittade jag såhär! 😂 Fråga mig inte om minen, vet inte vad jag gör? 😂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
6 years ago

Mysig dag och att både åt och tittade på djuren innan allsången. Var ju en skön kväll igår. Var är den fina koftan ifrån?

Nästa inlägg

Hur kommer man igång med vardag och jobb efter semestern?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x