Nya sminkhörnan

Gokväll finisar!

Har just kollat klart på IDOL. Åh vad jag älskar det programmet alltså, höjdpunkten för kvällen liksom. Hur kul var det inte när Anastacia dök upp då? Haha…precis min humor!Idag åkte mami och jag till Erikslund. Mamma hade ärenden och jag följde med. Slank in på IKEA såklart. What else? Min fina fina mamma! ❤️Vi struttade runt lite och sen var det dags att fara hem och fortsätta i sovrummet. Jag behövde en plats till mitt smink. Jo alltså, vår toa på nerevåningen är fullbelamrad av mina prylar. Så less på det verkligen, svårt att hålla ordning när det blir så också.

Ja herreminjee som jag har hållit på idag alltså! Vissa IKEA-möbler tar ju en hel evighet att få ihop alltså. Detta var en sån. Men jag är skitnöjd med det! Det blev superbra! Allt är inte helt klart dock. Behöver förlängningssladd, jag behöver också en annan stol. Har inte hittat någon fin än. Nu har jag sån ordning. På allt! Skrev på min Instastory idag att det var så sjukt tillfredsställande att ha ordning. Jag är nog en pedant egentligen, men en pedant som inte riktigt orkar och måste släppa på ibland…typ så.

Med lite lull-lull får man till lite piff också. Har inte klart ännu vad jag ska ha i hyllorna. Detta är vår gamla TV-bänk som vi kapat och haft på hjul som ben. Blev skitbra! Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen stupa i soffan. Imorgon väntar en dag på bloggkontoret i Sthlm. Jag ska försöka jobba där en dag i veckan. Ha en din kväll nu!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna-livet med psykisk ohälsa
6 years ago

Så fint

Malin Grinde
Malin Grinde
6 years ago

Åhhh fint! Ett tips,- köp en Emma och klä den i smutsrosa sammet. Det blir typ en guby-stol. Ursnyggt där! 🙂

carita
carita
6 years ago

gillar ordspråket skarpt 😉 det andra med såklart!!

Helene
Helene
6 years ago

Jättefint! Jag gjorde ett smink och dressingroom när ett av barnen flyttade och har liknande bord. Köpte en rosa sammetsfåtölj till så fint!

Nästa inlägg

Pressgurka

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x