Vaknar upp till det här…

Godmorgon!

Åh herreminjeee vad jag tappat rösten. Not funny! Förkylningar sätter sig ofta i lina luftrör och väldigt ofta på rösten. Så nu kan jag inte prata. Milo var fundersam igår kväll.

”Hur ska vi kunna prata med varandra nu då?”

”Teckenspråk” svarade jag.

”Men jag kan ju inte teckenspråk, bara (han visar tecknet för äpple)”

Sötisen! Jag förklarade att man kan peka och visa ju, att man kan göra egen teckenspråk. Jag kraxar och försöker prata, just det som man inte ska. Men det är så svårt att låta bli. Ska hänga med mamma idag vilket är bra för då kan hon hindra mig från att prata.

Här har ni mina svärisar som sitter och pustar ut efter en galen dag i Kaffestugan igår. Mamma hade redan hunnit åka hem.

Inte en chans att vi hann plocka fram våra loppisgrejer. Inte en chans alltså. Vi hade fullknökat från vi öppnade till vi stängde. Tony brassade hamburgare för glatta livet. Just när vi trodde att vi skulle tappa det….även om både min mamma och Tonys mamma hjälpte till, så trodde vi att det skulle haverera hela skiten. Vi hann liksom inte. Vi sprang benen av oss, gjorde mackor och serverade fika och ändå ringlade kön lång. Jag och mamma lite halvkrassliga dessutom.

Jo men då dök den här skylten upp!

Per är en av de bästa människorna på jorden! Vet ni det?! Han stod och grillade hamburgare igår så det fräste om det. Han jobbar i anknytning till plantskolan. Är en av de trevligaste och snällaste människor jag mött, på riktigt alltså. Han hjälper alltid oss om det krisar på något sätt. Finns ingen som klipper en gräsmatta så fin som han. Dessutom är han alltid glad, men kan också vara rätt sur om traktorn strular när han ska köra grejer. Det har jag själv sett! Nä, jag storgillar Per pch tror att han är ett riktigt kap! Per är dessutom singel….så jag frågade faktiskt om jag fick lägga ut den här bilden med nummer och allt.

”Ja men gör det” svarade Per.

”Även om jag har mellan 40-50.000 läsare i veckan” frågade jag?

Det var inga problem för Per. Han är inte bara snäll, han är modig också!

Nu lyckades jag inte fånga honom på bild, men om du är singel, känner för att vara lite äventyrlig av dig så dra ett sms till honom. Han kommer säkert både skicka bild, vara rolig och bjuda på många skratt och förgylla din dag om du gör det.

Efter Kaffestugan igår så åkte vi till Thaihaket och käkade. Jag fick min Tom Ka Gai…. Sen var det raka spåret hem, tvätta av sig smink, hoppa i morgonrocken och sen ned i soffan. Helt slut!

Ska fortsätta kurera mig här. Känns som det var på väg att bli bättre men att gårdagen tog kål på mig i alla fall.

Vi hörs av sen igen. Idag lovar jag att recensionen kommer, haha….

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
J
J
6 years ago

Hm är singel men är för feg att smsa

niinis
niinis
Reply to  J
6 years ago

NÄJ!!! Gört!!! Per är toppen på alla sätt! Våga chansa, vem vet vad det skulle kunna leda till?!

Nästa inlägg

Så hård!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x