Så jäkla stolt!

Hallå!

Jaha, då har jag återigen landat ute hos mamma. Jag håller på och tvättar upp ALLT. Du vet allt efter semestern, lakan, handdukar från uterummet, ja men allt skit som finns. Vi har ingen torktumlare så torkmöjligheterna hemma är begränsande. Mamma har världens bästa torktumlare så där går det undan. Love it! Det är andra dagen jag tvättar nu, men sen ska det vara klart. Så jäkla skönt!

Jag kraxar värre än en gammal grogghagga. Fifan så förkyld jag är nu. Det har brutit ut fullständigt. Inatt sov jag med en papperstuss i näsan, det bara rinner. Det rinner som vatten. Rätt vad det är så känner man något rinna nedför kinden, då är det snor. Fresh va?! Haha…

Fifan som jag smilar upp mig alltså…va? Igår på väg till mamma för att tvätta.

Sen var dunkarna med också för påfyllning av vatten. Vi får fortfarande inte dricka vattnet. ZzzzzzZzzzz….

Kolla?! Alltså jag kan ju verkligen inte sluta vara överlycklig över hur bra det vuxit i våra lådor, så glad verkligen! Här skördar vi nu för glatta livet!

Hepp, dags att byta tvätt i maskinen. Vi hörs snart igen!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Recension av Rullsand, Västervik Resort och Böda Sand.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x