ANNONS

Ballerinafylld kaka i micron

/

Idag klurade jag lite på vad jag skulle kunna baka som gick snabbt. Ibland har man liksom inte tid att hålla på i tid och otid. Ibland vill man ha något gott NU NU NU! Håller du inte med? Denna kaka tycker jag verkligen du ska prova då…. det blev en väldigt smaskig historia ska jag säga dig!

RECEPT:

2 msk rumsvarmt smör
2 1/2 msk strösocker
1/2 msk sirap
1 tsk vaniljsocker
2 msk vetemjöl
2 msk ägg
nypa bakpulver
nypa salt

Tillvägagångssätt hittar du i videon nedan:

PS: Kom ihåg att kakan ska svalna helt innan du sätter tänderna i den, ja om du orkar hålla dig alltså! 🙂

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00