En sorglig dag

Ett sent hej ifrån mig idag….

….usch, idag känner jag mig så låg. Dagen började nämligen med ett sorgligt besked. En person jag lärt känna en del de senaste åren, en mycket vacker kvinna, gick bort inatt i den vidriga sjukdomen som börjar på C. Jag grät när jag nåddes av beskedet, även om jag visste så hoppades man ända in i det sista att hon skulle fixa det. Men än en gång vann den förbannade sjukdomen. Vackra levnadsglada underbara människa fick ge upp. Så ledsen för det…..

Ville ändå kika in och säga hej. ❤️

Återkommer senare med ett skönhetstips som var inplanerat till bloggen idag.

Var rädda om varandra hörni, glöm inte bort att berätta för era nära och kära att ni älskar dem.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det är inte så jäkla perfekt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x