Rougetips

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Idag lovade jag dig ett skönhetstips här på bloggen. Jag får ofta frågor om rouge. Många tycker det är svårt att lägga på rouge och veta vad man ska ha för färg?

Vad ska man välja för färg?

Viktigt när du väljer färg på rouge är att veta om du är varm eller kall i ditt eget pigment. Det är alltså bra att välja varm rouge på kall hudton och kall rouge på varm hudton. Är du dessutom väldigt ljus i din hy bör du undvika mörk rouge, och tvärtom…. är du väldigt mörk så ska du undvika ljus rouge.

Mitt snabbtips är att om du är väldigt ljus i hyn, ja då kan du kika på rosa toner. Är du däremot mörkare i huden är det väldigt snyggt med aprikosa och lite bronziga toner.

Ansiktsform? Påverkar det?

Den här bilden tycker jag sammanfattar lite hur du ska tänka beroende på din ansiktsform.

På den här bilden har jag smaskat på ganska mycket rouge för att visa var jag lägger min.

Här tipsar jag om 3 olika rouge från Bare Minerals som jag tycker är supersnygga, men också riktigt bra i kvalité! Det hänger mycket på kvalité också ska man komma ihåg.

1) Vintage Peach

2) Golden Gate

3) Giddy Pink

Hoppas du gillar mina makeup tips. Känns kul att göra dem ibland faktiskt.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
6 years ago

Hej, tack för alla fina tips, rougen du har på dig på kortet, vad heter den ?

Kvinnan som ser ut som 80-talet ?
Kvinnan som ser ut som 80-talet ?
6 years ago

Åh vad jag älskar alla dina smink-tips. Jag tillhör den där bush-folket som har ögonbryn som räcker till halva befolkningen. Alltså inte 90-talets söndernopprade saker. Nu är ju modet helt annat och jag fick tipset av mina närmst ”sörjande” att skippa min 80-tals bryn och hänga med i dagens ögonbrynsinnegrej. Ja du fattar dilemmat va? Snål som jag är vill jag inte hasa iväg till en salong för att få en uppläxning. Kan du inte göra ett inlägg där vi läsare får skicka in bilder på våra ögonbryn och så väljer du ut lite olika former och förklarar hur just du skulle få fason på dom buskarna/bortplockade bryn. Vilka pennor al là färgburkar du skulle hiva i.

Vad tror du om ett sådant inlägg?

Krya på er i sjukstugan. Har inga bloggar att ge som förslag då jag typ nästan bara läser din 😉
KRAM

niinis
niinis

Men åh vilket bra tips! Ja då får man bara hoppas att ni är några som vill skicka in era ögonbryn då….haha! Det ska jag absolut fundera på!

Jag har en annan grej på gång också som jag kanske ska beta av samtidigt, fast det handlar om inredning.

Kul med idéer!

Återkommer i ämnet!

Nästa inlägg

Ballerinafylld kaka i micron

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x