Att bli lämnad….

Godmorgon!

Eller god var faktiskt och ta i från tårna. Min halsont har börjat om från början och Milo började klaga på både huvudvärk och halsont igår. Mycket riktigt, han är sjuk idag och fick stanna hemma i sjukstugan med mig. Min hals gör så sjukt ont igen så jag vet ärligt inte om skiten började om nu…

….regnet öser dessutom ner…Aja, då är det tur man har både serier, filmer och bloggar att läsa. Milo är seg nu så han orkar inte mycket han heller så här ligger vi i ett varsitt soffhörn. Snacka om sjukstuga! Jag ska orka ta mig till köket nu och göra frukost. Önskar jag var rik som ett troll nu och bara kunde beställa frukost och lunch från någon form av ”husa”.

Apropå bloggar!

Jag skulle så gärna vilja veta vilka bloggar ni läser, ja förutom min? Har ni någon ni läser varje dag? Några ni följer sporadiskt? Berätta gärna varför ni följer dem också, ge mig tips! Då har jag lite att göra idag här i sjukstugan.

Själv vill jag tipsa om den här damen! Åh Carola! En bloggkollega i mitt ”bloggstall”. Några av er kanske känner igen henne ifrån familjen Annorlunda? Jag lärde känna Carola genom Mirka, minns inte när men tror det var något event. Carola är en sån där person som man bara gillar, hon är ärlig och rak, dessutom rolig som fasen. Man vet vad man får liksom, såna människor älskar jag. Falskhet har jag lärt mig att känna igen på ”äldre dar” och ger inte mycket för det när det kommer till människor. Men med Carola är det aldrig några knussler, en sådan ärlighet lyser igenom. Jag gillar det så satans mycket!

Jag beundrar dessutom henne så otroligt mycket, hon och de 9 barnen blev lämnade av mannen huxflux vilket hon också berättat om på sin blogg. >>DET HÄR<< inlägget skrev hon för en tid sedan, ett inlägg där hon förklarade vad som hände. Hon skriver så fängslande och bra så det är som att följa en riktigt bra bok. Släng dig in och läs vetja!

Vi ska kurera vidare här, vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Bloggar jag läser varje dag. Är din,Carolas,Mirkas men nu undrar jag… Varför ni bloggare just idagarna och nästan samtidigt skriver om andra bloggerskor? Såg ”ensam mamma” i Örebro skrev nåt liknade om dej bla. Krya på er

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Vi brukar köra lite loopar ibland i vårt bloggstall, tipsa om varandra och så. En av fördelarna med att blogga tillsammans på en portal.

Tack snälla!

Malin
Malin
6 years ago

Jag läser, förutom din då förstås också Carolas. Ibland Märkas. Magdalena Graafs (hon är så himla rolig, och förskönar inte livet utan visar vardagen precis som den är för många. Som jag tycker att du också gör. ☺ Monas universum och Bigg ass fashion. Den senare för att hon visar kläder i större storlekar och ”strider” för att butikskedjorna ska ha kläder i alla storlekar. Inte bara en liten, tråkig och undangömd hörna längst in i affären. Hoppas du och Milo kryar på er! Inte kul att vara sjuk! Kram

Mia
Mia
6 years ago

Dom bloggar jag läser är din, My Martens ,Carolas från familjen annorlunda ,
Magdalena och Hannah.

,

Mia
Mia
6 years ago

Dom bloggar jag läser är din, My Martens ,Carolas från familjen annorlunda ,
Magdalena och Hannah.Krya på er.

,

Helena
Helena
6 years ago

Läser ju din blogg , My Martens ,Mirkas och Englas . Gillar ärliga bloggar som inte är påklistrade och falska . Tack förresten för en bra blogg .

Lotta
Lotta
6 years ago

Mirkas och Madeleine Ilmruds för att jag är så sjukt imponerad av hur de får ihop vardagen med alla barnen. Båda skriver också så ärligt… och härligt. Precis som du, Nina! Esmeralda och Carola H för det andliga. Karin Björkegren Jones för inspiration.

Minx
Minx
6 years ago

Har inte sett familjen annorlunda eller läst Carolas blogg förut, Men, och det här kommer säkert att bli oerhört impopulärt: Det finns ALLTID två sidor av en historia.

Nästa inlägg

Rougetips

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x