Dags för förändring

Morning!

Ja vi har inte kommit så mycket längre än till morning här hemma. Milo är fortsatt hemma även om han är riktigt pigg idag. Lite halsont men that’s it, så han får nog klassas som frisk om det inte blir nåt mer.

På mig så började det härligt nog om, inte så kul alls faktiskt….tänkte ju att det skulle bli bättre. Idag är tack och lov halsen bättre i alla fall. Rösten börjar återkomma riktigt rejält nu så snart kan man sjunga upp igen. Jag har träningsvärk i magen, har hostat så fasligt på nätterna så jag har förmodligen tränat upp de översta magmusklerna nu. Kul sätt att träna på….noooot!

Även om solen skiner och det är fredag så känner jag mig både låg och lite less faktiskt. Märklig dag att känna så på, men antar att det är så det är med känslor. De går ju inte direkt att styra över. Ikväll har vi i alla fall bestämt oss för att gå och käka på Pinchos. Jag ska träffa kompis Maria och hennes lille Noel. Längesen nu så det ska bli mysigt!

Jag blir inte jättestörd av Milo just nu i alla fall. Han sitter och glor in i sin telefon mest hela tiden. Han fick en ny igår efter att den ärvda från Elliot pajat totalt. Jo men det skrev jag ju igår… Var så trött när jag skrev inlägget igår kväll. Tror säkert jag somnade några ggr under tiden jag skrev det…. Du vet, fick luren i pannan.

Vet ni vad jag är sugen på att göra idag? Färga håret. Typiskt mig med mina infall. Det är inte så att jag kan vänta in en frisörtid, nä…jag vill det ska hända nu nu nu! Ska nog brassa ned på stan sen och inhandla hårfärg. Kanske kapar jag håret lite också…. får se hur stort infallet blir?

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Får jag en bild på ditt vardagsrum!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x