Snart är det slut….

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag. Vår dag i Kaffestugan blev lugn. Det känns i varenda cell att hösten närmar sig med stormsteg. Jag har typ frusit hela långa dagen.

Nu är vi på väg hem, ska hoppa i en knallvarm dusch och tina upp kropp och själ. Ska bli skönt att ta på sig morgonrocken efteråt och krypa upp i soffhörnet.

Idag kom exet Magnus ut till Kaffestugan och hängde lite med oss. Spelade tre i rad med Milo och sen snodde han också med sig honom. Så kul, Milo log från öra till öra när han skulle få åka med Magnus.

Idag gick jag runt och tog bilder på Kaffestugan. Känner mig både lättad och sorgsen över att det snart är över. Det är en dubbel känsla på något sätt….

Vi har inte klart beslutat oss ännu, med det lutar åt att detta blir vår enda och sista säsong med Kaffestugan. Det har varit jättekul men också otroligt slitigt och lite roddigt att få ihop det hela sommaren. Även om det bara är helger så är det fullt sjå att driva detta ställe. Ja med både familj och livet. Nästa helg är vår sista och då kommer vi också att ha en form av avslutning med loppis, hamburgerförsäljning och så kommer plantskolan att ha lite extraerbjudanden. Vi ska tömma Kaffestugan på allt så vi kommer att bulla upp med allt vi har.

Jag ser dock fram emot hösten. Min heltidssysselsättning är ju bloggen. Det är mitt heltidsarbete idag och den kräver sitt såklart, precis som alla andra heltidsarbeten. Jag vill satsa ordentligt på den nu i höst, så roligt att den vuxit sig så stor. Under tiden vi haft Kaffestugan känner jag att jag inte riktigt hunnit lägga ned det arbete jag vill på den, men iom att Kaffestugan stänger kommer det att finnas mer tid och fokus till det. Känns jättekul! Bl a kommer det finnas mer tid att arbeta mer med mina bilder som jag verkligen inte hunnit denna sommaren. Jag kommer kunna lägga ned mer tid på alla samarbeten jag har här på bloggen också.

Jag kommer också få lägga ned mer tid på min kreativitet, den vet ni redan om ni som följer mig. Jag mår som bäst när jag får hålla på med flera saker. Måla tavlor, planera events, baka, fota och redigera bilder, arbeta med bloggen…ja men det där flexibla som jag bara älskar! ❤️ Det är ju en ynnest att ha det som arbete. Jag får en hel del förfrågningar om roliga saker, det gäller bara att hoppa på det man tror på, brinner för och kan stå för.

Nä, nu väntar duschen! Ha en skön söndagkväll nu raringar. Njut kvällen och mys ordentligt.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Förstår att det varit tufft med kaffestugan!! Ser fram mot att hänga med dig i bloggen nu i höst. Du är en i inspiration.
Kram Anna

Th
Th
6 years ago

Förstår på dig att det varit tufft med kaffestugan, och jag förstår dig..jobbade många år både kvällar och helger på vår/sommar/höst och tillslut rann det över och den berömda väggen var nära..kanske inte för att jag jobbade för mycket utan mer samvetet för nära och kära och att jag missade ALLT, grillkvällar,bad,campingsemestrar, ja allt jag ville vara med på…men det ska bli kul att du får mer tid över till bloggen i höst . kram å ha en fin dag!

Helene i Götet
Helene i Götet
6 years ago

Hej, vad härligt att din exman är med i ert liv, ni verkar verkligen vara en varm och härlig familj med hjärta. Hoppas nu att du snart får lite mera tid och kan välja att baka ’när du vill’ och inte för att du ’måste’. Heja dig och er som satsat på Kaffestugan, det är som ngn annan sagt ja att man bara ångrar det man INTE gjort…Kram Helene

Nästa inlägg

Makeover vardagsrum

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x