Less…

Mornings!

Usch, idag blir det svårt att låtsas som att livet känns Tipptopp. Grått ute, magmunsbrocket är jobbigt både psykiskt och fysiskt just nu, pms:en här igen (jag har en extremt kort menscykel varför det säkert känns som jag inte har annat för dig), för tredje gången under denna förkylning fick jag ont i halsen igen igår – det bara fortsätter denna skitförkylning….så J Ä K L A less. Så förlåt för att jag inte är en glad och sprudlande bloggerska idag.

De stressiga sommarhelgerna med de okristligt tidiga morgnarna börjar på riktigt att ta ut sin rätt nu. Jag känner mig så jäkla sliten. Både inne i själen men också rent fysiskt. Jag vet ju att detta är kroppens sätt att säga stopp – nu räcker det.

Jag ska efter nästa helg börja lyssna på kroppen. Vill den ligga i sängen en förmiddag ska jag försöka göra det. Jag ska börja med mina andningsövningar igen, jag ska ta upp yogan igen, jag ska äta bra och sist men inte minst hoppas jag att kroppen blir frisk så jag kan komma igång med min motion. Den gör underverk för psyket och det behöver jag så inihelskotta nu. I morse funderade jag på om jag är deprimerad på riktigt…..idag känns det verkligen blygrått min vän. Men nog om det nu, vi ska inte rota runt i det mer idag för det blir faktiskt inte bättre utav det.

Igår var vi och inhandlade lite grejer för att lösa lite praktiska saker här hemma. Det eviga skoproblemet i hallen. Tonys kläder som aldrig riktigt fått plats någonstans. En byrå där jag kan samla alla mina underkläder.

Ibland upplever jag att man behöver boa in sig i vissa rum för att hitta behoven. Sedan när man kommer på lösningen så undrar man varför man inte kom på det tidigare. Så märkligt det där.

Tyckte det här svarta köket var så häftigt och lite annorlunda mot alla vita kök som finns överallt.

Av den här lampan fick jag en ide om hur vi ska göra här hemma. Du ska få se sen när jag fått upp konstellationen.

Det mest perfekta sättet att färdas tyckte Milo.

Jahapp, jag ska jobba undan lite här nu. Vill tacka dig för att du läser här hos mig, tack också för att jag får andas ut lite här inne hos oss. ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 years ago

Hej
Grått i ljungby oxå men åker till ikea sen o shoppar matta till vardagsrummet, den du tipsade omkram

Agneta
Agneta
6 years ago

Svarta kök är jättefint tycker jag.. Mitt kök är träfärgat, beight. Men jag har tänkt skaffa svarta detaljer.. Hoppas du blir bättre..Kram

B
B
6 years ago

Alltså när man har PMS mår man ju verkligen skit och det känns alltid (för mig) som att jag på riktigt är deprimerad. Häng i och gör något som får dig att må bra. Mys under en filt och beställ hämtmat till middag. Kram.

Th
Th
6 years ago

Ta hand om dig själv vännen och var lite självisk..det är viktigt speciellt för oss högkänsliga! Får oxå ”down”perioder där jag tappar all lust och allt känns tungt. Särskilt nu på hösten när mörkret närmar sig men du beskriver vad du ska göra det bättre såå bra,som promenader,vila,bra mat och kanske något å se fram emot ☺hoppas de tunga känslorna försvinner snarast och som sagt ta hand om dej,finns bara en av dej! Kram Therese

Frida
Frida
6 years ago

Åh fina du <3. Försök att kurera dig så gott det går. Och sänk axlarna. (Lättare sagt än gjort ibland).
När jag känner mig låg brukar jag försöka tänka att tex. Ok då kör vi hämtmat i veckan, vi behöver inte dammsuga varje dar etc. Det får vara lite smulor här och där. Att försöka vara snäll mot sig själv.
Stor kram till dig <3. Och du, för mig får du skriva vad sjutton du vill, det är ju din blogg. Jag kan nästan bli irriterad på de bloggare som bara skriver "fluff fluff" rosa moln om allting. Blir ju nästan löjligt. Din blogg Nina känns så ärlig och äkta, genuin. Det är därför jag gillar den och dig så mkt!
Krya på <3

Helena
Helena
6 years ago

Har du provat Galieve mot ditt magmunsbråck? Tabletten som du tuggar lägger sig som en hinna över ”hålet”, Fungerar jättebra på mig!

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Testat andra såna tabletter men inget har hjälpt. Inte nu…. tror att jag pajade det för mycket den här gången så nu vill inget hjälpa. 🙁 Som tur är känner jag det bara när jag rapar och ibland när jag äter. 🙂 Men nog så jobbigt. Kanske ska testa just det tabletten nu för att se om det kan hjälpa mig? Tack! ♥

Helena
Helena
6 years ago

Hej Nina!
Läste nu om ditt onda magmunsbråck, vet precis hur det är då jag själv levt med det i 14 års tid!
På sisten har jag bara EN sak som hjälper: OMEPRAZOL Kanonbra och verkar inom ett dygn. Tar det varje morgon nu för att ”mota olle i grind” 😉 Tänker på hur mycket kaffe jag dricker och vad jag äter, men det gör ju du med 🙂
När jag mådde som mest nere testade jag hälsokostens ”Saframyl”, det kändes faktiskt bättre!! Åt i två månader och allt kändes lättare att kliva upp på morgonen! Sen att sova sova sova, så kroppen får samla krafter igen.

Hoppas du är piggare snart! Kanske dags att kolla halsen hos hc?? Kan behövas pencillin om det bara återkommer sådär?
Bara en omtanke-tanke 🙂

TAck för din härliga mysiga ärliga blogg!! Läser så gott som varje dag! Kram på dig !!!

Nästa inlägg

Toscakladdkaka

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x