Makeover tvättstuga

Inlägget innehåller annonslänkar för Lagerhaus, Hemtex och Cellbes.

Dags för nästa projekt. Denna gången är det en tvättstuga jag fått bilder på. Detta är en tvättstuga som man måste passera för att komma till uteplatsen. Alltså passerar även gäster som ska ut dit detta ställe. min budget är 2400 kr ca. Men självklart kan man minska den som man känner.

Därför förstår jag verkligen hur hon vill piffa upp stället lite mer då de är fler som ska se utrymmet. Handen på hjärtat, hur många har perfekta tvättstugor? Såna som är perfekta och välinredda? Hos oss har alltid tvättstugan varit ett utrymme som fått fungera som ett litet förråd också. Ett ställe där man kan slänga in bråte och skit som man inte använder. Perfekt när man bara kan stänga dörren.

Men här kan man bara inte stänga dörren…. så självklart ska jag inspirera dig att piffa till din tvättstuga!

Det första jag skulle göra vara att ”täcka” denna del av tvättstugan. Då kan ni ha kvar torkställningen och den silvriga hyllan där bakom och samla grejer i den.

Perfekt då är att använda en >>vita gardiner<<som får hänga från tak ned till golv. Vitt tyg väljer jag för att vi fortfarande vill hålla denna del ljus och inte som en korridor, mörk och trång.

Själva diskbänken och väggen ovan den är det utrymmet som går att ”piffa” lite som jag kan se på bilderna.

Jag har använt denna tvättstuga som inspiration till att piffa med. Drömmig tvättstuga om du frågar mig.

På själva ”diskbänken” tänker jag mig att du ställer >>doftljusen<< som doftar ren tvätt.

Får du plats tar du en av de >>växt<< i också.

På väggen bakom ser jag att ni har kakel. Det är enkelt att borra och plugga hålen för att kunna få upp hyllor. Jag har tipsat om >>svarta konsoler<<.

Som du ser på min inspirationsbilder gör det väldigt mycket att sätta upp hyllor. De sväljer mycket, dessutom så är det väldigt snyggt. >>järnkorgarna<< skulle jag fylla med små handdukar och annat som man kan tänkas ha i tvättstugan. Jag skulle också ställa en extra tvål och rengöringsspray på hyllan. En av de gråa tygkorgarna med en >>grön växt<< i skulle jag också ställa där. Inspirationsbilden ger lite tips där.

Slutligen skulle jag hänga >>ljusslingan<< till höger om dörren för lite ljus därinne.

Hoppas du hittar lite inspo att göra din förändring i er tvättstuga. Tack för förtroendet. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Jättebra tips. Hur fint som helst.

lisa
lisa
2 years ago

Sökte på piffa upp din tvättstuga och kom in på ditt inlägg. Så himla fint. Fick massor av bra tips. Det tackar jag för 🙂 Ha en fin helg.

niiinis
niiinis
Reply to  lisa
2 years ago

Vad roligt! Fin helg till dig med. ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  lisa
2 years ago

Förresten, om du vill så får du gärna kika på hur det blev när hon piffade efter mina tips.

https://www.niiinis.se/2017/09/28/bilder-makeover-tvattstuga/

Nästa inlägg

Less…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x