Ny look

Godmorgon!

Förkylningen fortsätter, vänder det inte inom ett par/tre dagar måste jag nog gå till doktorn. Varit förkyld i 3 veckor med återkommande halsont, kanske dags att ta ett halsprov då? Vi får se…

Idag ska jag ÄNTLIGEN göra nya fransar. Som jag längtat efter nya alltså. Känns som ögonen försvinner när man haft fransar länge, för mig är det verkligen det bästa knepet att se piggare ut alltså. Såg att min fransstylist också var förkyld så då passar vi ju fint ihop idag. Ikväll är tanken att jag och kompis Maria ska på event i Sthlm, men är jag såhär hängig som jag ändå är så vettitusan alltså?

Ska ta bättre bilder sedan men nu så börjar min smink/klädhörna att likna klar. Här har jag bara hängt några blusar, kanske blir det några fler? Ska bara komma ihåg var jag köpte galgarna?! Här är det mest tänkt att vara några plagg…

Nu ska jag skölja ur färgen ur mitt hår, får se om jag får till några bilder idag på det så får du också se.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Jag har också funderat på att testa fransförlängning i höst. Kan du tipsa lite om vad man ska tänka på?

Skulle köpa den där foundationen som du tipsade om för ett tag sen, men just den fanns inte på Kicks-butiken jag gick till, grr…. man vill ju få precis rätt nyans. Är ute efter en som är superlätt att applicera, täcker hela dagen men inte känns på huden.

Hoppas du blir nöjd med dina nya fransar! Och jag hade nog ringt vårdcentralen redan, 3 v låter mycket.

A
A
6 years ago

Så mysigt:) Vart har du köpt mattan någonstans?
Hoppas du snart blir piggare!!

Frida
Frida
6 years ago

Åh så fin din klädhörna ser ut. Som i en modetidning!:).
Stackare krya på dig! Jag envisas också med en förkylning som
Är segdragen. Undrar ibland hur mkt snor som kan finnas i näsan egentligen .
Kram fina!

Mia
Mia
6 years ago

Så fint det blir! Älskar fransar men har haft oturen att få vaglar på ögonlocken av dom o då är jag ändå jättenoga med att tvätta o inte använda annat smink så nu har jag gett upp Ser fram emot o få se hårfärgen!

Jeanette
Jeanette
6 years ago

Snyggt! Såna galgar har jag köpt på Rusta. Krya på dig!

Helene
Helene
6 years ago

Jag har också ett dressingroom där jag inte har garderober men hänger upp kommande veckas outfit på en sån stång som du har…. fint du har fått!

Challe
Challe
6 years ago

Dottern har snedtak i sovrummet och det ser ju super ut med din ”stång”. Var kommer den ifrån?

niinis
niinis
Reply to  Challe
6 years ago

IKEA! 🙂

Nästa inlägg

Finska kammar

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x