Mysfrukost och sista helgen i Kaffestugan

Innehåller reklam för min Kaffestuga.

Morning Morning!

Här hemma har Milo haft krupphosta inatt så han fick stanna hemma idag. Dock så är han som inget hänt just nu så jag hoppas att det bara var det. Hösten och en liten förkylning i kroppen brukar göra krupphosta, det har varit så med alla mina tre barn. Själv hostar jag upp slem som en gammal raggarbil men tack och lov så hostar jag inte alls lika mycket nu. Sen är det enklare att hosta när det kommer något – äckelvarning men så är det. Har dock haft lite ont i halsen tills igår så jag vågar inte ropa hej riktigt ännu.

Vi körde lite mysigare frukost denna fredag.

Milo fick varm choklad med skummad mjölk och pudrad oboy på med rostad macka. Han äääääälskade det!

Själv lyxade jag till det med grönt te, honung och skummad mjölk och havregrynsgröt med banan, blåbär, kanel och mjölk. Du måste prova grönt te på detta sätt. Såååååå gott! Perfekt för en när man är lite förkyld också.

Nu ska vi ta tag i dagen här. Ikväll är vi bjudna på en nyöppning av en nattklubb här i småstaden. Samtidigt är vi bjudna på nyöppningen av Sky Bar i Västerås också. Så typiskt när det krockar. Dock så måste vi tyvärr avboka Västerås, dit får vi åka en annan gång.

Imorgon och på söndag är våra sista dagar ute i Kaffestugan. Känns så sjukt på nåt sätt. Så dubbelt. Så sorgligt men också så sjukt skönt att få tillbaka våra vanliga helger igen. Dock så har jag spånat lite på en ide som jag ska ta med plantskolan sen, får se om det blir av?

Det kommer vara en mysig helg ute i Kaffestugan. På söndag blir det både loppis och hamburgare, självklart en massa fika och smörgåsar också. Den blir den sista helgen med gänget ute i plantskolan. Plantskolan kommer ha finfina erbjudanden också och så har det gjort så fint med höstens alla plantor. Åk ut och fynda fint till trädgården och balkongen. Finns inget finare ställe att köpa trädgårdsblommor på. Jag lovar! Själv ska jag försöka hinna köpa allt fint till hösten nu i helgen. Loppisen som finns på plats kommer vara öppen, dessutom kommer vi ha en herrans massa loppis uppdukat också…vi har ju tömt vår källare, såååå skönt och bli av med allt. Svärfar kommer att ställa ut sina lampor. Sååå mycket fint!

Du kan läsa mer om Söndagen ute i Kaffestugan HÄR!

Den fina vita, plus en till likadan, har jag köpt av svärfar. Så fina fotogenlampor! Mysigaste skenet och så vackert samtidigt!

Vi hörs lite senare! Ha en fin FINFREDAG vänner.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Lycka till med sista helgen,ni verkar ha gjort ett superjobb hela säsongen /Therese

jannice lindell
6 years ago

Ååå så mysigt!!!

Nästa inlägg

Philips Lumea IPL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x