Godmorgon Finfredag!

Godmorgon godmorgon!

Det är FINFREDAG. Vad har du finat till dig med denna FINFREDAG? Själv har jag hängt på mig smycken, jag har läppstift och så har jag faktiskt både ny blus och jacka på mig. Sen blev det klackar även om jag vet att jag får lite ont i fötterna efter en hel dag, men för tusan gubbar. Det får det vara värt! 🙂

För första gången sedan slutet av april ska vi ha en ordentlig Fredag. Känns helt galet, vet ni det? Som att man inte alls är van. Jag kommer typ inte ihåg hur vi gjorde förut…. haha! Snacka om att man är vanemänniska.

Idag följde jag med Tony helt spontant till Sthlm. Vaknade på fel sida idag tror jag för jag var så sjukt låg alltså…. som tur är så föreslog Tony att jag skule åka med till storstan och sätta mig och jobba på nåt mysigt fik. Sagt och gjort så blev det precis så. Ibland kan det vara bra att byta miljö om man känner så….i alla fall för mig. Jag behöver vara ifred men ändå inte ensam, förstår ni vad jag menar då? Då är att jobba på ett fik helt perfekt.

Nu ska jag fortsätta jobba här, har en hel del jobb som ska göras på datorn idag. Här på bloggen ska du få en lista på hur det är att blogga, ett smaskigt recept dyker också upp såklart. Sedan har jag en massa härliga erbjudanden på lager också. Så kika gärna in igen. ♥

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Fin du är! Men jackan blev jag nyfiken på? Ser sjukt snygg ut,det lilla man ser köpt? Ha en fin fredag kram Therese

Carro
Carro
6 years ago

Låter härligt!
Själv är jag hemma sjuk idag. Så myskläder på här. Man får roa sig med annat. Ha en fin ledig helg nu! Kram

Maria
Maria
6 years ago

Ha en härlig helg!

Katarina
Katarina
6 years ago

Fredagar innebär bara att jag, som vanligt, somnar på soffan men jag kan sova lite längre imorgon lördag. Sen har man två dagar på sig samla krafter till måndag då allt börjar om igen med hysteriskt mycket jobb, 60-80 timmars vecka är inget ovanligt. Så kan ni njuta av fredag, så gör det vetja!!

niinis
niinis
Reply to  Katarina
6 years ago

Oj Katarina, usch vad mycket det låter. Var rädd om dig! ❤️

Nästa inlägg

Spontanmys

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x