Bloggtips, bra parkeringsgarage och Riche

Godmorgon!

Ja men inte kunde väl jag låta bli och baka här på morgonkvisten. Haha…. Nä men först gick jag upp och klädde på mig träningskläderna. Sen ut – ut i den krispiga luften och njuta av solen som var på väg upp. Min första promenad på evigheter. Jag har ju varit förkyld i en hel månad, men nu verkar det ha släppt taget om mig. Gissa hur ljuvligt det var? Och gissa hur ringrostig min kropp var? Inte alls van med detta. Har dock stretchat ordentligt så jag inte ska få ont!

Förlåt för alla dessa naturbilder. Men herre så vackert det var! Det är aldrig så vackert i naturen som på morgonen när man går ut och går. Det är magiskt på nåt vis – jag blir alldeles uppfylld av det. Å så tänker jag att jag vill visa er också. ”Nu ska bloggisarna få se på fint” liksom.

När jag kom hem drog Tony ut på springrunda. Han sprang sitt tredje snabbaste på 5 km i morse. En person att imponeras av är han! I julas vägde han 25 kilo mer än nu. Hade jag sagt då att han skulle springa femman på rekordtider i september så hade vi nog skrattat så vi fes. Han är sååå jäkla duktig!

Hörni, igår var vi i Stockholm som jag skrev. Det blev även en skön lunch på Riche.

Vet ni att min gravade lax var tammetusan den godaste gravade lax jag någonsin ätit! Tony åt hamburgare gjord på högrev och den var också jättegod, stripsen till ska vi inte prata om.

Det var en del kändisspottings också. Allt frän J-O Waldner till Martin Timell. Från pingis till hammare liksom. Haha….

Kan man tipsa om ett parkeringsgarage utan att bli dumförklarad? Alltså – ska ni parkera mitt i smeten tipsar jag om Birger Jarlsgatan 6. Man tror inte att det ligger ett garage där just det här ligger men det kan helt ärligt vara värt att leta upp. Först så doftar det sådär vansinnigt gott inne i det. När man kommer ned så står där en personal och lotsar en rätt, när man kommer ännu lite längre in så står där ytterligare en och lotsar en till en plats. Där finns också dubbelparkering så när vi kom tillbaka så var det en bil som stod precis bakom oss. Där fanns direkt personal för att hjälpa oss bort med bilen – dessutom en så sjukt trevlig man. ”Trevlig helg” ropade han efter oss! Beundransvärt – heja Q-park! Det där har ni gjort riktigt jäkla bra. Hoppas verkligen att ni uppskattar er personal som gör ett fantastiskt bra jobb därnere! Hoppas någon bemödar sig med att kvista dit med en flaska fint rödtjut som uppskattning ibland. Jag ska fasen mejla till Q-park och länka mitt inlägg till dem. Det ska jag göra! Får se om de svarar?

Kolla in den här barren då?! Detta är en jättefin lägenhet i Bromma, en kollega till Tony ska sälja den. Kika in på >>hemnet<< så får du se mer! Kanske är du ute efter en fin lya? Alltså – utsikten är helt magisk så in och kika.

Sist men absolut inte minst vill jag tipsa om min härliga bloggkollega Nina. Ja vi har samma namn – bara en sån sak! Nina och hennes man och deras lilla tjej bor i Brasilien förstår ni. Åh jag älskar att gå in på hennes blogg och läsa om deras härliga liv i solen.

Häromdagen läste jag hennes inlägg om ”Varför hon tränar”. Alltså – vi delar verkligen värderingar kring det. Håller med om allt! Kika in hos Nina – superhärlig blogg.

Nä, nu ska jag baka ut mitt bröd här. Sen ska vi nog städa lite och senare klä på oss och åka ner på stan och fika. Härligt med ledig dag!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Så vakra naturbilder! Så skönt med morgonpromenader! Hösten är en härlig årstid. ha de gott.

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

❤️

Kinna
Kinna
6 years ago

Vad gör ni med all inredning till kaffestugan ?

niinis
niinis
Reply to  Kinna
6 years ago

Vet inte ännu faktiskt, vi har inte bestämt oss.

Monica
Monica
6 years ago

Hej!det är så inspirerande att läsa din blogg som innehåller allt och lite till….nu till plastgolvet ni målade med i kaffestugan..när man läser om den golvfärg ni använde står det används till betonggolv och trägolv inte plastmatta? Provmålade ni en liten bit innan för att se hur färgen reagerade med golvet? Tack/Monica

niinis
niinis
Reply to  Monica
6 years ago

Tack snälla!

Nä vi provade inte utan målade bara på. Skulle ha målat ett laget till då det har nötts lite här och där. Men annars har det hållit toppen för den hårda slitage det ändå varit.

Lotta
Lotta
6 years ago

En sån fin tanke att mejla Q-park. Visst är man duktig på att höra av sig när något inte är bra men tvärtom, hrm. Bra där!! Tack för en mycket bra och fantastisk recept blogg + mycket annat såklart.

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Tack snälla för fina ord!

Ja men ellerhur, det var lite så jag tänkte också. Nu ska jag mejla dom om något bra. Tror att det kan vara roligt att få ett sånt mail lite då och då också.

Maria at Inredningsvis
6 years ago

det var verkligen en mix av tips och man bugar och tackar för detta 🙂

Idag är det budgetlyx inredningstips på bloggen:)

Ha en kanon vecka!

LOVE Maria på Inredningsvis

Nästa inlägg

Hur är det att blogga?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x