Tigers yoghurt i nyttigare tappning

Inlägget skrivet i samarbete med Tigers yoghurt/Kavli

Hörni, snacka om att det blev en nostalgitripp för mig som har två vuxna barn som har äääääälskat Tigers yoghurt! Det var det enda vi köpte hem till dom. Anledningen var enkel. Det var fasligt gott, det var inga bitar i och barnen älskade förpackningarna.

Med tiden har jag blivit mer medveten om hur mycket socker en del barnprodukter faktiskt innehåller – därför blev jag glatt överraskad när jag såg att Tigers goda yoghurt nu har mindre socker. Hela 30 % mindre jämfört med annan barnyoghurt på marknaden! Till Milo har jag köpt helt andra produkter tidigare men nu känns det bra att återgå till Tigers.

P9140153-2 P9140162-2

Vi satsade på dessa små multipack. Milo myser riktigt när han får gå till kylen och plocka ut en liten yoghurt. I morse åt han 3 stycken!!! Jag sa inte ens stopp – ät på unge tänkte jag.

P9140155-2 P9140157-2 P9140160-2 P9140161-2

Jag gjorde i o f sig till mig lite extra också. Skar upp lite jordgubbar och dekorerade med. Milo avskyr bitar i yoghurten, så att köpa någon yoghurt med jordgubbsbitar färdigt i går fetbort. Han älskar dock yoghurt som är helt slät – precis som Tigers yoghurt är. Det går också utmärkt att lägga i stora bitar av färska jordgubbar t ex.

P9140164-2 P9140172-2

Det åts med god aptit kan jag säga. Yoghurten är tillverkad på svensk mjölk, bär & fruktpuréer. Jag frågade vilken som var favoriten av de tre han slukade. Han åt hallon, jordgubb och päron. ”Hmmm sa han, jag kan inte bestämma mig för alla var goda, men den som var hallon smakade verkligen hallon”. 

P9140168-2 P9140169-2

Inte blev det sämre att multipacken fungerade utmärkt som iPhone stöd också, haha! När stora barnen kom hem senare på eftermiddagen blev de alldeles nostalgiska av Tigeryoghurten. De är ju uppvuxna på den. ♥ Gissar att det inte är så mycket kvar idag när jag kommer hem faktiskt. 😉

Kika gärna in hos mina bloggkollegor Paula och Angelica som har härliga frukost och mellistips.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bullar med messmörsfyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x