Världsmästare i mattor

Halloj Halloj!

Jag har varit ute och gått här på morgonen. Mamma ringde när hon varit på gymet och tränat och ville käka frukost. Passade mig perfekt med tanke på att jag inte ätit frukost. Ok att jag fick avbryta min promenad men om någon lockar med en frukost på cafe så är jag den första att haka på. Såna frestelser motstår inte jag.

Det blev Tant Gredelin, dom öppnar redan 9 på morgonen så det var perfekt. Sitter här i bilen nu och ska följa med mamma som smakråd till Rusta. Hon ska köpa en matta. Min mamma är världsmästare i att handla mattor så jag vet egentligen inte vad jag ska göra med? Hon som är världsmästare i det kan det där. Hon har väl en 148 mattor redan… Frågan är om pappa vet om alla mattor? Haha…

Ni vet den där gamla klassikern – man lägger undan den och när man tar fram den så låtsas man om som att man ALLTID haft den. Hehe….

Hepp, nu är vi i affären här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Och köper man mycket svarta kläder (som jag gör) finns det ingen gubbe i världen som märker att man köp nytt!ha en fin dag med mamma☀️

Nästa inlägg

Tigers yoghurt i nyttigare tappning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x