När ärslet ger dig en bitchslap!

Tidig morgon här!

Viskar godmorgon lite försiktigt. Jag vaknade redan kl 05 och har hunnit med en timmas jobb. Är så sjukt effektiv den här tiden på dygnet, värre är det på kvällen när jag ligger framför Idol med glasögonen på sniskan och dregel i mungipan i soffan.

Regnet strilar ner på rutan utanför men det känns riktigt mys. Tony ligger vaken bredvid mig här och stirrar in i sin telefon. Älskar när vi är vakna tidigt tillsamman, annars är det alltid jag som kliver upp innan tuppen.

Jäklars vad suddig bilden blev men ville mest visa här vilken matta mamma köpte. Den 149:nde i raden typ. Haha….mattgalna mamma. Tyckte den var riktigt fin. Sedan har hon en liten likadan vid dörren. Fasen, 199 spänn på Rusta. Så billigt!

Igår gick jag med tofs och myskläder på hela dagen. Ibland är det ju förjäkla gött att få göra det. Finns inget så skönt som myskläder! Ok. Det har jag skrivit om förr – det är lätt att känna sig lite slashas (läs slas-has) när man gör det för ofta. Men once in a while är den känslan fantastisk.

Nu ska jag smyga upp och fixa lite frukost åt oss här. Sen är det skjuts av barn till skola. Måste hinna jobba innan jag åker till Västerås för lite ärenden. Ska också försöka hitta en bikini till vår utlandsresa. Ämen – halleluja! Tanken på att jag idag med den här bleka kroppen ska prova bikini får mig att svettas på ryggen. Finns det ens bikinis kvar? Eller är det typ kadaver kvar efter alla plockat ur det de vill ha och butiken tyckt synd om kvarlevorna och burit in det långt bak i förrådet? Ser framför mig den där jäkla baksidespegeln i provrummet också. Den som brukar ge en sån där Bitchslapp rakt in i verkligheten. Typ ”hej – här är ditt ärsle som jag ser ut anno 2017”. Det brukar ärligt talat inte vara alltför kul. Något brukar ALLTID ha hänt. Antingen har den blivit större. Eller gropigare. På senare år har det handlat mycket om hur långt ned den hamnat. Vafalls? Finns det inga ärselhängslen? Vem sköter inte sitt jobb när ärslet börjar hänga? Collagenet eller? Eller jag? Det är dessa förbannade squats man måste göra – så är det ju.

Nåväl – wish me luck! Ni ska få höra om allt sen såklart.

Vi hörs lite senare. Bästa tacotipset ska du få och lite annat skoj!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Lycka till med bikini köpet

Ann-Christin
Ann-Christin
6 years ago

God morgon. Jag har för stora boppisar och mage/rumpa.. Jag har hittar fina bikini på Abecitas butik. Lycka till. Kram Anki

niinis
niinis
Reply to  Ann-Christin
6 years ago

Tack för tips! ❤️

Kristin
Kristin
6 years ago

Hej!
Har du kollat på nätet? Love by lola har jättefina bikinis i vackra färger ( tips!).

niinis
niinis
Reply to  Kristin
6 years ago

Tack för tips, ska kolla! ❤️

Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
6 years ago

Alltså jag får dåligt samvete när jag går i myskläder hela dagen! Fattar inte varför det är så… Ibland tänker jag att jag ska ”unna” mig att gå i myskläder hela dagen men det slutar alltid med att jag känner mig lat eftersom jag inte ens har orkat ta på mig ”vanliga” kläder. Jag har väl nån rubbning eller nåt 😉 För det är ju inte som att hela världen går under bara för att jag har myskläder på mig en dag…

niinis
niinis
Reply to  Anna-Lena i Frankrike
6 years ago

Ja men lite sådär är jag också, men jag har blivit bättre. Nu tillåter jag mig att göra det faktiskt. Så härligt är det.

Nä, tycker du också ska tillåta dig en dag med att bara slappa, det är du värd! ❤️

Minx
Minx
6 years ago

Ha ha! Du är så rolig 😀
Och min rumpfan ägnar sig också åt gravitationslekar.

niinis
niinis
Reply to  Minx
6 years ago

Haha! I know…..

Carina
Carina
6 years ago

Hej!
Vill bara säga att din blogg är såå bra. Den känns så naturlig och ärlig och man känner igen sig.

niinis
niinis
Reply to  Carina
6 years ago

Men tack fina du! Vad glad jag blir. ❤️

Nästa inlägg

Hemmagjord kebab med blandad sås

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x