Buhuuuu….

Halloj!

Så sent hej ifrån mig. Idag blev en sån där dag när man klär på sig träningskläderna på morgonen, tar en morgonpromenad men hinner inte hem sen. Jag är fortfarande träningsklädd och har inte varit hem….förrän nu snart. Vi har handlat lite och ska hem och laga mat och söndagsmysa. Tänker att jag kommer jobba en del också. Kanske en bra film? Är sååå sugen på någon chicflic. Kom gärna med förslag, nåt som finns på Netflix.

Igår var ju jag iväg med en tjejkompis på lite mat. Vi hade skitmysigt, bara satt och babblade av oss om allt, käkade gott och umgicks. Var hemma strax efter 8 på kvällen. Ämen hur najs? Är det ytterligare en åldersgrej? Man ÄLSKAR att komma hem i tid så man kan njuta kväll hemma också.

Alltså, säger bara Pinchos och deras marängswiss. Ämen halleluuuuuja. Laktosfri rakt igenom också. Vet ni hur jag njöt av den här alltså? Önskar bara det hade varit mer.

I morse så var jag som sagt på en promenad. Milo hade fotbollsträning så jag kvistade dit efteråt. Mötte två vänner på vägen dessutom som jag stod och snackade med i 40 minuter. Det är på promenaderna man träffar sina vänner.

Efter vi varit på fotbollen så åkte vi ut till Kaffestugan. Vi åkte dit för att avsluta lite och städa undan på uteserveringen. Där stod hon alldeles ensam. Blev lite svag i hjärtat kände jag. Älskade fina Kaffestugan. Vi städade ur henne lite fint och så ställde vi i ordning bord och stolar. Kändes såååå dött och konstigt där ute alltså. Löven låg alldeles gula på marken och det kändes så öde och tomt. Hmm…märkligt det där. Där som det sprudlat av liv hela sommaren liksom.

Idag fick vi hem vår fina Vagnhild också. Hon har stått ute i Kaffestugan men så idag fick hon komma hem på uppfarten. Vi hade ju alla våra sommarkläder kvar i garderoben så nu har jag tömt allt och så ska allt tvättas inför när vi åker till Mallis nästa tisdag. Vet ni hur härligt det kändes att veta att vi snart kan gå i sommarkläder igen.

Eller vi hoppas i alla fall det. Kollade vädret där nu, och på tisdagen när vi kommer ner ska det regna….buhuuuu!

Nu ska vi laga mat här. Är sååå hungrig! Vi kanske hörs lite senare. Vad har Du hittat på i helgen? Har du tagit det lugnt eller har det varit full fart?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Vi åker ner till Mallis nu på tisdag så håller på att packa sommarkläder och annat som ska med för fullt samtidigt som man faktiskt kan gå i shorts idag här på västkusten! Önskar en härlig resa när ni åker, det ska vi ha har jag planerat!

Ewa
Ewa
6 years ago

Hej Då dottern är innebandymålvakt har söndagen spenderats i vår fina sporthall. Jag tycker det är så roligt att vara med på deras matcher och idag var den 1dags cup. Det blev några vinster och det är så roligt att se deras lagarbete och deras härliga sammanhållning både på planen och mellan matcherna. Tack för din fina blogg. Kram Ewa.

Nästa inlägg

Girls night

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x