Underbart-ljuvligt-härligt-fantastiskt!

Morning!

Ja här fortsätter våra lata dagar. Tony började dock nysa igår kväll och senare under middagen började snoret rinna. Så idag vaknade han upp dunderförkyld. Jag känner också av lite dessvärre. Har ju hållit på fram och tillbaka med min förkylning i en hel evighet. Det blir några lugna dagar (ingen träning) för att komma i fas igen. Tur vi har 2 veckor här.

Ja vi njuter galet mycket. Hotellet är fantastiskt. Så rent och fräscht. Perfekt service och bra fixat allting…. (förutom solstolarna). På morgonen när vi går till frukosten så står de och svabbar de vackra trottoarerna. Bara en sån sak. Det går trädgårdsmästare och fixar med alla buskar, träd och gräsmattor. Poolstädare…ja men rubbet. Känns som man bor på ett palats, det är så stort ju.

Igår tog vi bussen in till Can Picafort med mamma och pappa. Tänkte vi skulle äta lite och kika i butiker.

Vädret här är, på dagarna, som en riktigt rekordvarm svensk sommar, på kvällarna är det lite svalare så då vill man ha jeans och typ en kofta över axlarna. Men absolut inte kallt….perfekt skulle jag vilja säga för en sån som mig som inte gillar för varmt!

Så vackert vid strandpromenaden.

Såg även detta konstverk som är byggt helt i sand. Man fick betala en slant för att ta en bild. Helt ok med tanke på att det tagit honom 10 dagar att bygga.

Vi åt på en restaurang precis vid havet och festade till det med en 80 tals efterrätt. Haha…. vad sägs om bananasplit!?

I morse åt vi som vanligt en brakfrukost och sen gick vi till stranden. Vi bor typ på stranden….ligger precis nedanför vårt hotell. Så oerhört lyxigt. Sedan köper vi solsängar och ligger och njuter här.

Såhär njöt Tony igår när vi var på stranden, med en massage på benen och fötterna. Han som löper tre-fyra dagar i veckan och aldrig stretchar fick en redig omgång. 30 min kostade 200 kr. Fantastiskt!

Hepp – nu är det dags för lunch. Vi hörs lite senare fina ni. ❤️

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nyttig glutenfri muggkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x