Världens bästa allround salva

Nu när vi är här på Mallis så har det här med salva verkligen fått en helt ny mening. Alltså, utan salvor kan man lika gärna åka hem. Haha…typ så! 🙂 Nämen, först så använder man ju solkrämer, sen använder man efter solen solkräm…. men en kräm som jag absolut inte åker någonstans utan är min Burts Bees handsalva. Jag fick den i en utav mina

burts bees 2

I förrgår kom Milo plötsligt upp ur vattnet och hade sååå ont. Det visade sig att han fått grymma skavsår mellan benen på insidan av låren av sand/saltvatten/shorts som gnager mot varandra. Han var helt illröd och var riktigt smärtpåverkad av saltvattnet som gjorde det hela så mycket värre. Jag trollade som vanligt upp min >>BurtBees handsalva<<, smetade på ett litet lager. Sa åt honom att gå och bada igen. Alltså, fantastiskt nog så lindrade salvan det onda direkt, han kände INGENTING, salvan la sig som en skyddande hinna uppepå huden. UTAN att vara kletig eller kladdig. Jag använder den på läpparna, jag har den på torra händer,  på torra fläckar i ansiktet, hudutslag, flikiga nagelband…ja t.o.m på torra hälar. Det blir bra på en gång! Helt sant! Milos illröda skav var borta på eftermiddagen.

Tony brukar också få skav mellan benen och han råkade ut för samma som Milo igår. Mamma Nina trollade bara fram sin lilla salva och så abrakadabra var skavet borta. Såååå jäkla bra! Vet inte hur många det finns kvar, det står fåtal kvar…men om du skyndar dig så kan säkert du också få tag på en sån här  >>BurtsBees handsalva HÄR<<.

 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Den ska jag köpa. Min son är RÖÖD under näsan pga förkylning . Tror du den hjälper? Ha det gott i solen.

niinis
niinis
Reply to  Agneta
6 years ago

Kommer fixa det direkt! Jag lovar!

AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Jag fick Burts nsgelbandssalva i en glossybox för många herrans år sen och jag älskar den. Mina nagelband har aldrig varit så fina som de senaste åren :).

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
6 years ago

Ja men en helt fantastisk salva!

Nästa inlägg

5 typiska saker med beachlife på Mallorca

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x