Idag är det en speciell dag….

Godmorgon finisar!

Idag fyller min fina man år. Han och Milo sover ännu så jag tänkte jag skulle skriva lite till dig innan de vaknar. Det har handlats present och så ska det fixas lite minifrulle på sängen, den andra frukosten äter vi på buffén.

Det blåste upp riktigt starka vindar på förmiddagen så det gick faktiskt inte att lägga sig vid havet. Vi bar 3 solstolar ifrån sidan där solen inte lyser till ett annat ställe och så satte vi oss där. De solstolarna hade ingen paxat minsann.

Fick skratta gott åt mamma som lånade min ”tinted” solskyddsfaktor till ansiktet. Hon hade på lite mycket, haha…..

Finns såna här ljuvliga sängar i vårt poolområde. Någon dag ska vi ligga där också.

Tony och Milo var och fixade dricka och blev haffade av en fotograf som tog lite bilder på dem tillsammans.

Blev jättefina bilder som vi faktiskt igår kväll köpte 4 av. Nog för att man säkert kan ta liknande själv men de blev utskrivna på fotopapper och Milo ville så gärna ha några som minne.

Fotografen körde high-five med Milo.

Förmiddagen vid poolen blev helt ok den också. Vi kollade vattengympa, vi såg också Bamse som ofta är ute och fladdrar och far här på området. Dock så blev det ingen längre stund vid poolen för min del. Det var nämligen dags att bege sig in mot stan och inhandla present till Tony.

Mamma följde med som sällskap. Man är inte jättetuff när man ska kasta sig på en buss och fara iväg alldeles ensam så det var bra att mamma var med. Då kan man åtminstone irra omkring tillsammans. Allt gick bra i alla fall, vi hittade t.o.m en fin märkesbutik där jag köpte present till Tony och lite fint till kidsen hemma.

Mamma köpte två tröjor till pappa men inget till själv. Haha, hur typiskt?! Vi fick en mysig eftermiddag i alla fall och sedan tog vi bussen hem. Han körde som en dåre dock den där busschauffören, så jag förstår att en av er skrev att man ska vars mer rädd i trafiken här nere än på ett flygplan.

På kvällen igår blev det buffé igen. Vi gör inget annat än äter här nere känns det som. Haha…. Här har vi precis satt och ned för att äta lite av gårdagskvällens buffé. På mitt fat hittar man ALLTID honungsmelon och ostar. Så jäkla gott alltså!

Knäppte av lite bilder från buffén igår. Detta är från barnbuffen. Längst bort på nedre bilden skymtar du en rosa chokladfontän.

Från ett av dessertborden, finns fler.

Varje kväll har det gjort något fint av frukter. Som dessa igår kväll.

Efter maten tänkte vi att vi skulle strosa lite på området.

Hann se denna buss utanför vårt hotell också, finns tydligen bara en av dessa på hela Mallis.

Det var barnfest borta vid scenen så Milo hann att vara med och dansa lite. De som jobbar med underhållningen här är unga människor, såå duktiga och engagerade även om jag gissar att de varit här en väldigt lång säsong redan.

Haha….lite kul blommor som växer i ett sv träden här. Alltså, Milos min! Hahaha….

Ja det var gårdagen i bilder. Ska jobba här en stund för sen väntar morgonsång för Tony. 37 hela år fyller han idag, världens bästa Tony. ❤️

Vi hörs lite senare hörni! Njut av Söndag mina vänner.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monika
Monika
6 years ago

Prova den ”gröna” pestoosten ,

niinis
niinis
Reply to  Monika
6 years ago

Huuuu, jag tycker den ser så läskig ut!

Nästa inlägg

Glutenfria kladdkakemuffins

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x