Jackrabatt

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes.

Ja just nu är det inte mycket till tjocka jackor här inte. Det ska nämligen vara 27 grader varmt och sol här resten av vår vistelse. Halleluja…. Men detta har ju ett slut också och jag inser att det nog kommer vara jackväder när vi kommer hem. Har inte plockat fram en endaste jacka ännu.

Såg att det just nu råder jackrabatt på Cellbes. 100 kr i rabatt får du nu på jackor och det är det lila priset som gäller. Tyckte dessa parkasjackor var sååå fina. Om jag skulle göra som vanligt så skulle jag alla dagar i veckan köpa den svarta. Men nu känner jag mig lite wild n crazy. Skulle inte den gula vara väldigt fin???? ♥

cellbes jackor

Så snygga alla jackor på rabatt här.<< 

känga cellbes
Då skulle det passa fint med den här >>kängan<< också (det var REA på den just nu). Jag tror att jag måste införskaffa mig lite fler just av den här sortens skor till vintern. Jag tänker oftast snyggt…..väldigt sällan praktiskt och varmt.

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sorgligt farväl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x