5 parfymfavoriter

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel. 

Hoppas att ni gillar parfymerbjudanden lika mycket som jag gör!? 

Med åren har man ju lärt sig vilka doftnoter (som det så fint heter) man gillar. Det har flutit många felköp under broarna om man säger så. Haha…. Kommer aldrig glömma när jag köpte Sunflower just när jag blev gravid med Thedde. Tyckte den doftade sååå gott men när graviditetsillamåendet satte sina klor i mig så har jag nog aldrig kräkts så mycket av en doft någonsin. HAHA! Jag har aldrig mer kunnat dofta på den utan att må illa.

Länge trodde jag att jag var en blomtjej. Att jag ville ha blommiga dofter. Men med åren har jag lärt mig att det är inte alls blommiga lätta noter jag ska ha. Ska jag ha blommigt ska det vara någon tung doft av blomma. Jag ska alltså ha ganska så tunga noter med en blandning av bergamott, musk, svart orkidé, orientaliskt, cederträ och exotiska frukter.

Här nedan listar jag 5 favoriter. Två av dessa är lite otippade för att vara mig, men både CLEAN och Euphoria från Calvin Klein är stora favoriter tack vare deras fräschör som jag bara inte kan motstå!

parfym favoriter

>>Jimmy Choo<<

Just nu har NordicFeel erbjudande på de flesta av sina parfymer, du får 15% rabatt på dofter fram till den 14/10. Här ovanför har jag som sagt listat 5 av några av mina favoriter. Jag brukar ju tipsa om parfymer när jag hittar favoriter. Det för att jag själv älskar såna tips. Parfym är nämligen lätt att snöa fast i, man kör samma märken hela tiden.

Hoppas du ska hitta några nya favoriter nu! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Måste tipsa om en budgetdoft som faktiskt blivit min vardagsfavorit. På de flesta arbetsplatser numera får man ta det lite försiktigt med starka dofter, men en lite lätt doft vill jag gärna ha. Den ska dofta gott och fräscht men inte ”parfymigt”. Då är denna, ”Moment de bonheur L’eau” från Yves Rocher helt perfekt! Till skillnad från många av deras andra parfymer så har denna en riktigt fin doft, inget ”billigt” över den. Inte söt utan mer fräsch, grön liksom…. Just nu kan man faktiskt få den gratis (första produkten man lägger till). Så typiskt att jag just precis beställde en!! Hur som helst, hett tips!

Nästa inlägg

Mallisproblemet löst

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x