Bjuden på show

Men heeeeeeej!

Hur har ni det i Sverige? Här är det varmt som satan just nu. Solen skiner från en klarblå himmel och det är så himla varmt här i solen medan vi kollar Milo när han spelar fotboll.

Jag har satt mig i skuggan nu för tant står fasen inte ut med solen numera. Blir alldeles jätteobekväm av det. Orkar liksom inte stå ut….

Igår satt vi och åt lunch till den här vyn. Kände att det var så härligt och att vi behövde lägga dessa bilder i en minnesbank i huvudet nånstans. Den man ska plocka fram när man sitter där i snöslaskiga blöta skor och fryser ända in i märgen. Då ska jag blunda och tänka på när vi satt här.

Igår fick jag ett mess från fina Maggan och hela postkodgänget är här på Mallis och bor på det hotell vi bodde på för 11 år sen. Detta är en resa som flera av deras vinnare vunnit, de har dessutom fått ta med sig 4 vänner/familjemedlemmar. Allt är betalt med all inclusive och t.o.m lite fickpengar. Så himla generöst! Postkodlotteriet hade chartrat 2 fulla plan med bara postkodsvinnare. 700 stycken! Helt otroligt ju! Måste verkligen börja köpa dom där lotterna, tänkt tanken 100 ggr men det har aldrig blivit av.

Vi kvistade till deras hotell. Lyssnade lite på Poodles akustiska show vid poolen och hängde en stund vid stranden. Här har vi hela poodles gänget och en postkodsvinnare i mitten. Han fyllde visst 49 år idag.

Efter strandhäng åkte vi och åt och sedan for vi vidare hemåt för att byta om och fixa oss lite.

Väl tillbaka på Postkodhotellet kollade vi in den världskände magikern Juliens magishow. Milo blev mäkta impad när han fick ta en cool bild med den tokkända youtubestjärnan. Du hittar hans gigantiska Youtubekanal här! Jag har suttit och kollat hans klipp här och skrattat. Han kör mycket pranks på folk!

Vi avslutade kvällen med att kolla hotellets rockshow och sen tog vi en taxi hem. Skittrevligt!

Ja så att här sitter vi nu. Dricker lite fanta och käkar chips. I’m going to roll….. alltså det finns inga gränser på hur man äter när man är på semester. Jag har släppt på alla tyglar. Det hör väl kanske semester till att få leva lite wild n crazy men fy bövelen vad jag ska äta nyttigt när jag kommer hem. Känner mig inte bra och magen hamnar i olag ju…..så det är illa på mer än ett sätt liksom.

Såhär såg det ut när vi kom till stranden igår. Så otroligt vackert som vanligt. Man blir liksom helt tagen…. ska också läggas på näthinnan och i minnesbanken.

Igår vågade jag äntligen ta massage. Var ute och gick på morgonen och drog av ett träningspass på vårt rum efteråt. Ska visa dig sen men jag körde värsta bästa passet med en handduk endast. Kände mig så fasligt stel efteråt så gissa hur skönt det var att bli knådad på under en halvtimma?

Jag är så jäkla stolt över mig själv att jag vågade. Ni vet ju hur rädd jag är för en för hård massage. Men jag lät henne köra på även om det gjorde ont stundtals men hon hittade alla mina punkter så att säga. Såå skönt! Ska ta massage imorgon igen!

Hörni, bästa lifehacket! Spara dessa pringlesburkar och fyll med vilka snacks du vill när du ska nånstans. Det kan vara nötter, frön eller musli. Eller som här, mina älskade majs-snacks.

Nähä, nu ska vi ha lite siesta på rummet här. Sedan väntar lite käk, sen får vi se om vi kvistar över till Maggans och postkodlotteriets hotell för lite show ikväll. Ska säga det också, det är helt ok för utomstående att se på showerna så ni inte tror att vi smitit in.

Hoppas ni får en mysig lördagkväll, vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min dagliga hudvårdsrutin och makeup

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x