Min dagliga hudvårdsrutin och makeup

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för NordicFeel.

Jag brukar få frågor om både hudvård och min dagliga makeup. Här har jag satt ihop ett inlägg om vad jag dagligen brukar använda. Jag är ju för att prova nya saker hela tiden, mest för att hitta det ideala. Detta är så nära det ideala man kan komma för mig. Nu är jag toppennöjd med både min hud och min makeup. Finns inget att klaga på. 🙂

Här jag samlat mitt survivalkit. Det här klarar jag mig på i alla lägen. 🙂 Kanske att det saknas en ögonbrynspenna på bilden men annars så är det allt jag behöver för att känna mig lite fräsch.

Jag har slagit till på denna foundation nu. Jag testade ju Sensai Fluid tidigare och tyckte den var såå bra. Men sen fick jag höra att den här skulle vara ÄNNU bättre! et ska vara Sensai:s Rolls Royce, >>Sensai Cellular Performance<<  heter den. Totalförälskad är jag.

Detta är alltså en anti-aging kräm-foundation. Innehåller SENSAI Cellular Performances exklusiva anti-aging ingredienser för en uppstramande effekt och det känns verkligen som den gör under för ”hänget”.
Det är SPF 15 i den. Det är 80% fuktinnehåll vilket är skitbra! Den jämnar till och gör huden len och fräsch. Dessutom funkar den för alla hudtyper.

Jag är verkligen svinnöjd och kommer ha svårt att vänja mig vid annat. Ok, den kostar en del….men jag har använt den här ett tag nu och jag kan säga att den är galet dryg. Såhär dryg foundation har jag aldrig haft tidigare. Ja, jag är verkligen supernöjd!

Nästa grej jag använder dagligen (när jag sminkar mig alltså) är denna >>line smoothing concealer från Clinique<<. Den här lägger sig INTE i linjerna vilket är fantastiskt när man börjar få lite ”rides” runt ögon och mun. Den slätar mer ut de där smålinjerna. Jag är jättenöjd med den här och jag vet fler som har denna som favorit.

Det här pudret är från BellaPierre och heter banana setting powder. Jag gick min i en >>glossybox<<. Den sätter sminket på plats och så tar den bort rödhet just runt näsvingar och mörkheten runt ögonen. Jag är jättenöjd med den här. Går in lätt i huden och jämnar.

Det här är rougen som jag allt som oftast använder, en varm korallton som ger det där fräscha intrycket. Hittade den här.

Jag som har ögonfransförlängning letar alltid efter bra mascaror som är lätta att tvätta av. Denna är grym! När man får lite koll på hur själva applikatorn funkar är detta en höjdarmascara! Hittade den här. 

Slutligen lite hudvård då. Dessa två klarar jag mig inte utan! Min hud, har, sedan jag började med dessa produkter, blivit perfekt. Inga blemmor, inga torra fläckar, bara slät och bra helt enkelt. Jag är väldigt noga med att tvätta av sminket morgon och kväll och smörjer alltid med dessa två efteråt.

Hudkrämen. >>Clinique moisture surge intense.<< Den ger huden massor av fukt! Den är även lugnande och innehåller effektiva ingredienser som förhindrar förlusten av fukt och stimulerar hudens fuktbevarande förmåga. Och jag pratar ju ofta om vikten av att använda fukt för åldrande hud. Tänk dig ett russin som får ligga i blöt. 🙂

Ögonkrämen: >>Clinique all about eyes<<. Den reducerar svullnader, minimerar mörka ringar och reducerar fina linjer, samt hjälper även till att hålla makeupen på plats. Som sagt, något har hänt med min rynka på ögonlocket.

Det var min dagliga hudvårds och makeup rutin. Nämen för tusan nu höll jag ju på att glömma det allra viktigaste. Hur man tvättar sig för bövelen…..jag vill inte veta av några ”tvätta med tvålen på handfatet” här inne, OK? 😉 Nä men tro mig när jag säger att det åldrar din hud 100 ggr mer än om du använder produkter som är ämnade att tvätta ansiktet med.

clinique 2 clinique

Min älskade ansiktstvätt, >>Clinique Facial Soap mild>>. Den beter sig precis som en vanlig tvål. Löddrar och ger känslan av att vara helt ren och fräsch. Här har du några punkter med allt som är bra med den.

* Aldrig torra fläckar efter tvätt.
* Dryg, räcker en hel evighet. Denna räcker för mig ganska precis i 4 månader. Då tvättar jag med denna både morgon och kväll.
* Tvättar bort mascara och hela kittet. Funkar även på min fransförlängning.
* Jag blir aldrig röd efter tvätt som jag alltid annars blir.
* Blemmor och små kvisslor som man kan ha på hakan försvinner helt med denna.

Dessutom tycker jag att den håller hud stram på nåt sätt, kan inte förklara. Men det känns som om jag har mer shape på huden när jag använder den här. Det beror säkert på att den hjälper till att hålla huden återfuktad. Jag är svinnöjd med den.

Nu så, nu har jag gett dig alla mina bästa tips på hudvård och daglig makeup. 🙂 Hoppas du ska gilla! ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
6 years ago

Så härligt med alla semesterbilder, njuter av dom så det känns nästan som att jag också är med:):)
Kul med lite tips på nytt till sminkväskan att testa:)
Men måste fråga om du inte använder dig av något ansiksvatten efter tvätt?

Kram //A

niinis
niinis
Reply to  A
6 years ago

Ja vi har det verkligen supermysigt här!

Kul att du gillar tipsen!

Jag är fasen slarvig med ansiktsvatten alltså. Borde verkligen använda det mer än vad jag gör. Men helt klart så är ansiktsvatten riktigt bra!

Kram!

A
A
Reply to  niinis
6 years ago

Hihi ja jag är också slarvig med just ansiktsvatten tänkte att du hade nått superbra på lager:)
Men vad är det för ”puderdosa” till höger på första bilden även den från Sensai?
Hoppas resan hem går bra:)
Kram /A

SB
SB
Reply to  A
6 years ago

Clinique har verkligen bra smink. Jag använder deras Even Better foundation. Sensai tror jag inte säljs här i USA.

niinis
niinis
Reply to  SB
6 years ago

Men vad synd, Sensai är verkligen grymt! Gillar Clinique massor också!

Camilla
Camilla
6 years ago

Köpte dina tips med hull och hår så idag införskaffade jag rengöringen och fuktkrämen. Testade nu ikväll och det känns riktigt bra i hyn. Tack gör tipsen!

niinis
niinis
Reply to  Camilla
6 years ago

Så kul att höra, du kommer verkligen inte att bli besviken!

Nästa inlägg

Kladdkaka med vit choklad och Nutella

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x