Makeup fynd

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

I sista sekund, men vill tipsa dig om att NordicFeel har 15% rabatt på nästan all makeup fram till idag. Ange koden LOOK i kassan så får du din rabatt.

Här bjuder jag dig på en sminkning som jag gjort med en sminkpalette från Maybelline. Den använder jag riktigt mycket och det var den enda jag hade med till Mallis, har många bra skuggor att välja på nämligen.

Detta är en ”mildare” sotning som jag gjort. Får alltid frågor om sotad sminkning vilket är jätteskoj såklart. Den här är busenkel att göra och tar ingen tid alls. Det du behöver en är en ögonskuggspalette som jag ska tipsa om, en bra pensel som är lätt att tona ut med och en eyeliner och mascara. Ska förklara lite hur jag gjort.

Jag har använt denna >>sminkpalette<< från Mayebelline! Jag har helt sonika blandat dessa två skuggor och applicerat det på själva ögonlocket. Nr: 2 på själva locket och nr: 1 lite ovanför, tänk dig i globlinjen. Det är benet du känner när du trycker lite strax ovanför locket. Där är globlinjen. Därefter så tonade jag det ordentligt med en mjuk pensel så alla skarpa kanter tonades ut.

Jag använde detta >>starterset från Real Techniques<<. Jag använde pensel nr: 2 i setet att tona ut det med. Bästa bästa penseln!

Här tipsar jag dig om en >>eyelinerpenna från Isadora<<. Denna är riktigt bra och det är dessutom enkelt att applicera med den. Jag brukar alltid råda till att man ska lägga på det med små korta drag och inte försöka dra hela på en gång, det är mitt bästa tips för en jämn och fin eyeliner.

Det var dagens makeuptips det. Glöm inte att ange koden LOOK om du handlar så får du 15% rabatt.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
6 years ago

Hej Nina, Tack för tipset. Älskar dina makeup inlägg! jag har sedan en vecka tillbaka fått problem med mina ögon. Det är torrt och irriterat i den yttre ögonvrån. Vet inte om det kan vara pga produkter eller att det blivit kallare ute?? Har du som make up artist någon erfarenhet av detta? Hur behandlar man? Kram <3

Nästa inlägg

Han fick en bil av oss

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x