Han fick en bil av oss

Goodmorning!

Underbara härliga lördag. Ja jag älskar lördagar. Hörde inte av mig mer igår då det blev mer än hektiskt med gårdagen.

Jag skulle gått på en liten kurs igår men det sket sig fullständigt. Jag skulle fått hjälp med att hämta Milo från skolan och fix med förberedelser inför skolans halloweendisco. Det sket sig som sagt…. så jag blev tvungen att tacka nej och stanna hemma istället. Såhär i efterhand kanske det var tur, det hade nog blivit kaos annars.

På onsdag nästa vecka så fyller Elliot 19 år. Han har också fått ett jobb för några veckor sen som ligger en bit utanför vår lilla småstad. Hittills har han fått låna min bil då vi varit på Mallis osv, men det är såklart ohållbart i längden då jag själv behöver den. Bussarna går skitdåligt ut dit varför det nu varit lite oroligt hur han nu skulle lyckas ta sig till jobbet. Då kom exet på den briljanta idén om att vi skulle köpa en bil åt honom i födelsedagspresent.

En enkel pendlarbil som är billig i drift och billig att äga och fungerar bra var kriterierna. Så det har letats på Blocket kan jag säga. Visst hade han själv kunnat köpa en nyare bil på en bilfirma men vi tycker det är fel start att dra på sig en massa kostnader direkt. Bättre att hitta en bra bil för billigare peng som inte kostar mer än bensin och försäkring och skatt.

Vi fick hem den i förrgår. Sen ville vi göra den så fin som möjligt så vi har snyggat till lite rost och fixat med den. Den är superfin invändigt och fungerar perfekt. Dessutom så besiktades den igår och gick igenom utan anmärkning. Wiooo….

Sen var det de där med att ge den till honom. Åh herre som vi höll på och smusslade igår alltså. Jag skojade till det på sms och sa att jag ville ha ett snack med honom innan helgen. Han blev såklart nervös och tänkte: ”Vad har jag nu gjort?!” Så jäkla taskigt! Haha… Han fick vara nervös hela eftermiddagen då vi var och handlade lite grejer till bilen. Men sen kom vi hem och han såg nervös ut. Fick nästan skrika att jag bara skojade. Gav honom kortet med bilnyckeln och sen ledde jag honom till sin nya alldeles egna bil.

Här har han precis varit ute på sin första rundtur. Han blev jätteglad lilla hjärtat. Alltså mitt hjärta blir så gigantiskt stort när jag ser mina barn glada! ❤️ Hoppas han och lilla pärlan ska trivas ihop. Han var minst sagt nöjd igår när han åkte. Det är en Ford Focus ifall någon undrar över märket.

Japp, sen var det dags att fixa nästa unge. Ja han hade årets höjdpunkt igår. Skolans Halloweendisco. Han hade bestämt sig för att vara Pennywise i filmen DET. Den elaka clownen. Jag fick improvisera och tänka till lite. Tänkte skriva ett inlägg om det senare så kanske du får lite tips inför Halloween.

Han blev i alla fall en läskig liten minikopia på Pennywise. Tycker ni inte? Han var tvärnöjd själv och det är de enda viktiga.

Nähä, hörni. Nu ska jag ta tag i lite kaosstök här hemma. Ligger resväskor och grejer överallt alltså. Måste fixa med det så jag får undan allt. Men vi hörs lite senare. Ha en härlig lördag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Läskig kille ha en fin lördag du me

Agneta
Agneta
6 years ago

Att du inte blir makeup artist eller nåt sånt. Du kan ju verkligen sånt här. Kram

niinis
niinis
Reply to  Agneta
6 years ago

Hihi, jag ÄR det. Utbildade mig 2003.

Carro
Carro
6 years ago

Så fin present! Det kommer han förmodligen aldrig glömma.

SB
SB
6 years ago

Härligt att ni köpte bil till sonen. Vi gjorde likadant till vår dotter. Hon pluggade och jobbade och behövde verkligen en. Kul att kunna ge en sån present. Ha en bra dag!

Nästa inlägg

Allvaret är igång

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x