Hon/de är värda att vinna!

Jag har en svägerska som heter Eva. Jag har känt till henne sedan långt tillbaka i tiden. Dock så lärde vi inte känna varandra förrän hon blev tillsammans med Tonys bror John. I början trevande, vi behövde tid för att lära känna varandra.

När vi väl gjorde det, så märkte jag att hon ju var en riktig medsyster. Vi var så otroligt lika på så många olika sätt. Nästan läskigt när man hittar en person som är så lik en själv i mångt och mycket.

Eva är en av de snällaste personer jag känner, du vet en sån där person som vänder ut och in på sig själv för andra. Ofta på bekostnad av henne själv.

Hon har burit mycket stress genom åren. Velat göra underverk på sin arbetsplats där hon jobbar som butikschef och har högt ställda krav på sig själv, samtidigt som båda barnen varit sjuka, allt vabb-pussel och så det ständigt dåliga samvetet för sena kvällar och känslan av att inte räcka till. Hon är en sån som man önskar allt gott, att det bara ska få flyta på som fan för henne. Förstår du? Jag vet ingen som sliter på jobbet som hon. Ibland hinner hon inte äta ens och hon vill göra allt för sin personal med de små medel hon har. Samtidigt ska det levereras siffror och försäljning liksom.

När jag varit i hennes butik i Uppsala så har jag verkligen sett vilket jobb de alla gör. Det är så sjukt trevligt hos dem. Som jag skrev i ett inlägg på FB igår: ”Man känner sig både sedd och viktig”. Detta gäller inte bara mig som känner henne, utan alla som kommer dit blir sedda och får en fantastisk hjälp. Många ggr mer än man väntat sig.

Igår gick jag i taket av lycka när hon lagt upp på sin Instagram att de blivit nominerade till BÄSTA SERVICE i Uppsala.com awards. Jag grät en skvätt för det här är liksom betalningen för allt jäkla slit. Sedan la jag upp den här vädjan på min FB.

Hon fick massa kärlek där!

Tänkte att jag ju når ut till många, jag vill så gärna hjälpa henne! Så nu ber jag dig att antingen åka till hennes butik i Uppsala. Det är Twilfit i S:t Per gallerian. Besök den, se vad det är du får när du kliver in där. Jag har i alla fall både fått härlig service och rätt storlek på BH:n. Har du inte möjlighet att njuta av butiken så skulle jag bli så tacksam om du tog några sekunder av ditt liv och klickade dig in HÄR (scrolla ned på sidan till du kommer till kategorin BÄSTA SERVICE) och la din röst på deras butik. Du vet, från en annan hårt arbetande mamma till en annan liksom.

Jag vill så inihelskotta mycket att de ska vinna det här priset, få cred för allt jobb de lägger ned liksom. Jag vore så tacksam om du ville hjälpa mig med det. Man kan rösta en gång per dag verkar de som. Jag har gjort det i alla fall.

Tack! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
C
C
6 years ago

Där fick jag reda på att jag har 75E och inte 85C. Håller med att man alltid får fin hjälp och trevligt bemötande så nu har jag lagt min röst på dem!

niinis
niinis
Reply to  C
6 years ago

Ja men precis, samma här. Tack för din röst!

Nästa inlägg

Makeup fynd

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x