Äntligen gjorde jag det!

Morning bloggisar!

Hur har ni det därute? Berätta gärna nåt så jag också har något att läsa här på bloggen, vad som helst….Feel free!

Idag tog jag tag i något riktigt överhängande. Jag gick till gymet. Det älskade gymet som jag själv drev i ett par år. Magasinet! ♥️ I dessa väggar finns det så sjukt mycket härliga minnen alltså. Jag trivdes så himla bra där.

För någon månad sen skrev jag in mig där igen och tänkte att nu jäklar ska vi köra igång. Då blev jag förkyld, sen åkte vi till Mallis men nu jäklar så gick jag dit. Tog en PW på löpbandet på 45 min sen körde jag lite överkropp. Ska smyga igång mig själv nu så jag inte för för ont. Skithärligt var det och det vimlade av gamlingar. Vi pratar 70-80 plus. I LOVE IT! Jag log med hela ansiktet när de kom in. Man behöver verkligen inte känna sig som otränad eller ohipp för där finns verkligen alla sorters människor.

Nu ska jag dra av ett litet ”efter träning” mellis till en kopp kaffe med havremjölk. Laktosfri keso, blåbär, banan, kokosflakes och kanel. Yes, på Mallis drack jag en kopp med koffeinfritt kaffe och blev fast direkt. Har inte druckit kaffe på flera månader. Men eftersom min mage inte gillar den typen av dryck så får det bli bara ibland tänker jag.

Vi hörs snart igen! Har ett härligt inlägg med Halloweendukningar på gång.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Bra gjort har suttit några veckor ( månader) och funderat på att börjat gå på gym! Än har jag inte kommit dit. Men jag är nästan på G nu nästan! ha en fortsatt bra dag

Nästa inlägg

Äntligen nya

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x