Afternoon Tea

Hej på er!

Wow, pust….nu har jag just satt mig i soffan efter gästerna gått hem.

Har stressat lite hela dagen. Började dagen med träning och sen var det iväg för att handla och sen hem och fixa!

Här under vilar en sån jäkla god smörgåstårta, fast varm. Ska visa recept sen. Det här var verkligen så jäkla perfekt att bjuda på.

Fick slita mig från den här efter jag suttit ned en stund. Snabb som en iller kommer hon fladdrande så fort jag närmar mig soffan. Haha….galna katt! Känner mig så jäkla poppis alltså.

Å nu sitter hon här. Alltså, hon är som en utväxt på mig alltså. Någon tipsade om att Tony får börja mata henne. Det måste nog bli så, jag behöver lite andrum. Det är som när ungarna var en sådär 8-10 mån och inte släppte en ur sikte. Gick man bakom hörnet så gallskrek dom som om man försvunnit ur deras liv. Å nu Majlis.

Kalaset gick i alla fall finemang och Elliot är nöjd som tusan. Cash på kontot och en bil. Ungen får tammefasen VARA nöjd. I helgen är det ferreberre (i vanlig ordning). Jag ojjar mig en hel del över dessa krogbesök men får nog dra igen min trut, jag var inte så dålig jag heller (HOST HOST). Länge lyckades jag övertyga dem om att jag var en tråkig ungdom som gick på sin första fest som 18 åring. Haha! Ellerhur….

Alltså hörni! Minns ni den här härliga lilla lokalen?

Jajemensan! Igår var jag ut och pratade med bästa Karl-Åke ute i Härnevi. Vi spånade lite på det här innan vi stängde och så igår spikade vi datum. Så kul! Det är full fart på anmälningarna redan. Jättekul!

Är det så att det blir många fler som vill komma så kör vi fler sittningar. Den 18/11 finns det bara 4 platser kvar nämligen.

Är du sugen på att ljusa upp höstmörkret med en mysig ”Afternoon Tea” i lilla Kaffestugan så kutar du in och anmäler dig på niiinis@outlook.com. Skriv antal personer och datum.

Hörni, fin kväll!❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Jag förstår precis. Vi har två hundar och så fort man sätter sig, eller lägger sig någonstans så kommer de och ska upp i knät.
Känns så taskigt när man kanske bara satte sig en stund för att se resa sig igen.
Eller när de ligger och sover sött i hundkorgen och man reser sig från kontorsstolen (jobbar hemifrån) så är de upp på stört och ska följa efter en. Man ”ba” ta det lugnt, ligg kvar o soooov” :).

Kul med afternoon tea i stugan! Och kul att intresset är så stort!

Ha en bra dag!
Kram

Nästa inlägg

Rabatt på hudvård

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x