Det var kalas igår….

Halloj och hej!

Jag har haft en massa jobb här så jag har inte hunnit in förrän nu. Sitter med en varm flaska på magen, har ont i tjejmagen som tusan. Kan bero på att jag blev kall igår. Jag är så jäkla tant när det kommer till att bli kall, jag är sååå känslig. Behöver inte ens sitta länge förrän jag får ont och blir alldeles kajko. Hej tantlivet! 🙂

Ja igår var det ju kalas ända upp i taket. Närå, men när stora barnen fyller så blir det så mycket folk då både riktiga farmor och farfar kommer och låtsas. Sen är det ju alla bröder och syskon med familjer. Magnus syrra och Tonys bröder. Elliot och Thedde har ju alltid känt sig lite extra berikade då de får ha två farmödrar och två farfäder. Jag förstår dem! ♥

PA258200

Kaos i köket när jag skulle till att börja förbereda mat och paj. Hade visst glömt att jag ställt ifrån mig frukosten och sen fortsatt jobba. Tur man har bregott, det brukar inte bry sig så nämnvärt om att bli framme en stund. Värre var det med yoggi och havremjölk. 😉

IMG_8207

Exet dök också upp fram emot eftermiddagen. Sedan han och jag separerade för över 14 år sedan så har jag alltid haft barnens kalas hemma hos mig. Vet inte om det är lite typiskt kanske och kanske ännu mer hos oss då jag alltid bakar och fixar. Dock så får han faktiskt hjälpa till med att handla och fixa annat runt kalasen. Igår fick han agera extraman innan Tony kom hem och dammsuga och röra i grytorna här hemma. 🙂

IMG_8211-2

Det blev en varm smörgåstårta som sagt. Tony tyckte det var det godaste han ätit på länge. WOW! Vilket betyg ju….. Du ska självklart få recept på dessa i dagarna. Jag gjorde 2 olika och 1 glutenfri. IMG_8217

Själva födelsedagsbarnet kom hemsläntrande ganska så sent efter jobbet. Han fick också hjälpa till med det lilla han hann.

Själva kalaset och alla människor blev det inga bilder på. Ni vet hur det är när man har kalas. Man fixar ju mest hela tiden med något. Sen försöker man hinna äta lite emellan också. 🙂

Nu ska jag jobba vidare här och badda lilla magen. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Afternoon Tea

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x