Ett till barn…

Hallihallå!

Här har vi just hamnat i soffan. Jag som hade köpt färsk kyckling och skulle testa en ny kycklingrätt. Det blev inget av med någon matlagning. Magont, huvudvärk, mens och allmänt ur gängorna så då fick det bli takeaway. Ibland bara orkar man inte alltså….

Fick tips om att dricka Pepparmynta te. Testade det ikväll, men som hon skrev….det är oftast bättre i förebyggande syfte. Har man fullt skov så kan det vara typ försent. Men jag ska ge det en chans ändå.

Katt, katthår och en sjukt svullen mage som får lite massage av Tony. Mina skov brukar hålla i sig i några dagar så jag får hålla ut. Äter enligt fodmap nu och hoppas att det ger sig snaaaart!

Vi var ute hos mamma och pappa en sväng. Pappa höll på att förbereda sin Ingefärsdryck. Han gör en också som han tar en sup av varje dag. Mitt recept på Ingefärsshot är ett av mina mest besökta recept.

Den här sötisen och jag hade en kul pratstund i bilen på väg ut till mina föräldrar. Milo sa att han önskade att han verkligen hade en lillasyster.

”Nääää, vet du. Mamma skulle aldrig ha orkat det” svarade jag. ”Dessutom skulle hon vara en jääääättejobbig lillasyster säkert, stört dig och Anton heeela tiden. Hade ni hoppat studsmatta så hade hon varit där. Hade ni velat spela TVspel så hade hon velat vara med och skvallrat för mig när hon inte fick vara med er. En riktigt jobbig lillasyster, hur jobbigt skulle inte det vara?” avslutade jag. Tänkte att jag skrämmer slag på honom så kanske han aldrig mer frågar.

”Det skulle vara jättekul” svarade han ömt.

Lilla hjärtat då. Det är nästan så jag hostar igång mina trötta äggstockar och tänker att det ska bli en kiddo till. Haha…. SSSSSSKULLE INTE TRO DET VA!? Helskotta heller. Mitt tröskverk är stängt. For always. No more babies. Även om jag tror att det nu skulle vara väldigt svårt att bli gravid så skyddar vi oss noggrant. Jag är livrädd för att bli gravid.

Men hur kul ser inte mammas terminalglasögon från sent 80 tal ut? Hur cooola?

Mamma hjälpte Milo att klä ut sig lite. Haha! Hur kul ser han inte ut….och sööööt! ❤️

Hmm, nu börjar IDOL. Dags att kolla. Hoppas ni har en mysig kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu blir det orientaliskt hem

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x