Nu blir det orientaliskt hem

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Indiska

Goodmorning!

Eller vad tusan….klockan är ju verkligen redan närmare halv 11! Så sjukt vad fort tiden går ibland.

Hörni, jag blev liggande hela dagen igår i vad jag tror är ett IBS-skov. Uppblåst och så jäkla ont i tarmarna av vad som känns som gaser. Men varför kommer det bara inte ut undrar man ju? Jag skulle gladeligen fisa loss så man slapp att ha ont. Åkte och köpte sån Iberogast i morse, den har i alla fall hjälpt förr. Gjorde felet att börja äta lite för fiberrikt, det klarade inte min känsliga mage tydligen. Well well, tji fick man när man försökte börja leva lite mer hälsosamt efter Mallis. Kanske magen mår bäst av skitmat helt enkelt, man kan i alla fall börja undra?

Här hemma pågår fredagsförberedelser ändå, ja även om magen inte riktigt vill, men jag har inte tålamod och vila mer.

Köpte såna underbar eucalyptus kvistar på ICA Maxi i förrgår, nu är de redan torra som fnöske. Tur de är fina ändå.

Godisskålen står redan framme och väntar. Hos oss är det godisdag redan på fredag och oftast lördag också. Har ni godisdagar? Skulle Milo få så skulle han kränga godis varje dag, han är såååå torsk på godis den ungen. Får kämpa hårt för att han inte ska äta godis i veckorna också….

Måste bara visa, fick hemma dessa söta ljusstakar igår. Jag är så kääääär. Mina små >>palmapor till ljushållare<< lyser nu upp vardagsrummet så fint.

Jag är helt inne på orientaliskt nu. Jag vill att vardagsrummet så smått ska förvandlas till 1000 och en natt nu. Haha… Nä men jag älskar det orientaliska temat. Gissar att det har med min egna lite halvbohemiska stil att göra? Kanske levde jag med nån shejk i mitt förra liv?

Det blev den här HÄR hittar du alla deras ljuskällor.

Nästa grej blir nog lite murriga gardiner i sammetstyg av något slag. Man kan ju inte ändra allt på en gång men med lite i taget så ska vi nog få till en förvandling. En orientalisk jul kanske? Häftigt ju…..

Nähä, ska fortsätta och rensa ur lite skåp här hemma. Våra skafferier är knök nu så jag måste börja laga mat och baka på sånt som vi har hemma så det töms lite.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Kul med lite inredning..som jag sagt tidigare så älskar jag dina inredningsinlägg ⭐häftiga ljusstakar!! Å lampan verkar ge ett mysigt sken..själv börjar jag längta till julen, har redan börjat inreda hemmet i tanken hoppas du får en skön helg och att magen ger med sig! Kram Therese ❤

Anna
Anna
6 years ago

Mina bästa tips när magen blir sån (har också ibs).
1) ligga bekvämt på rygg och massera tjocktarmen. Minns du hur du masserade dina barn när de var bebisar och hade kolik? Tjocktarmen ligger som ett upp och ner-vänt U. Genom att massera/stryka med handen i riktning nerifrån höger-upp under revbenen åt vänster-ner vänster så masserar du tarmen. Är du väldigt öm så stryk bara lätt men håll på en stund. Det hjälper!!
2) Pepparmynta-te. Gärna ljummet (belasta inte magen med kallt/varmt). Fungerar otroligt bra och löser kramper i magen.
3) Detta är kanske mer förebyggande men iallafall. Jag dricker inte mjölk längre och använder bara mjölkprodukter i matlagning. Sen jag började dricka havredryck regelbundet mår min mage mycket bättre! Speciellt den som är lite fetare, som man kan skumma till te/kaffe (innehåller lite mer rapsolja). Absolut ÄLSKA just nu är chai te med havredryck i…..asså ljuuuuvligt!

Kramis!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Åh tack för dina tips! Masserade igår och det hjälpte lite…. Har varit och köpt pepparmynta te. Tack igen! Kram

Carro
Carro
6 years ago

Mina 2 yngsta grabbar skulle kunna äta godis varje dag hela tiden… Som sin mamma Men vi kör chips/ostbågar/popcorn till fredagsmyset och sen godis på lördagar Men det börjar alltid tjatas om godis redan på söndagen… Suck…

niinis
niinis
Reply to  Carro
6 years ago

Ja men så har jag fattat att många gör. Kör chipsen på fredagen och godiset lördag. Det skulle aldrig gå här, haha!

Ja här tjatas det också om godis redan innan helgen är slut….suck. Men man förstår dom ju, man är lika sockertorsk själv.

Nästa inlägg

8 HALLOWEENPYSSEL

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x