Blir det en spontanlördag?

Morning!

Vaknar upp till lördag och ledig dag. Dessutom kommer Milo vara ledig nu då det är höstlov på skolan. Vi är lediga själva så det är han och jag som ska hitta på mys i nästa vecka. Jag jobbar också men ska försöka jobba undan mycket direkt på morgonen och kanske förbereda lite så vi kan ha lite ledigt ihop. 🙂 Fifasen som jag vill njuta av denna lilla pojk medan jag kan. Har ni tips på vad man kan göra på lovet får ni gärna tipsa. Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om det sedan, även med tips att göra om man inte är ledig men ändå vill få den där känslan av att det är lite annorlunda och ledigt.

Idag har vi lite på gång. Men inget spikat ännu dock….Kanske Grönan, vi får se hur vi känner där. Älskar att leva mitt liv med Tony för han är exakt lika spontan som mig. Därför kan en lördag bli precis helt överraskande annorlunda som den kan bli vanlig. Vi får se helt enkelt!

IMG_8229

Nu blir det frukostfix framför morgon TV till att börja med. Häromdagen gjorde jag denna härliga tallrik till frukost. Havregrynsgröt i botten, sedan är det skivade bananer, kokosflakes, färska blåbär och kanel uppepå. Sååå mycket roligare och såå mycket godare. Tips till dig som tycker havregrynsgröt verkar vara så tråkigt att äta till frulle.

Det är så tyst från er….kanske har du mycket att göra eller bara inte hinner säga hej. Klicka gärna i hjärtat i så fall. 🙂 Alltid kul att höra ifrån er, det vet ni att jag tycker. Lite av ett tecken på att ni är här liksom. ♥

Stor kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
6 years ago

Hej!
Jag är här! Hoppas du får en härlig dag!
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Hej hej Katrin! Tack för avtryck och detsamma till dig. ❤️

Th
Th
6 years ago

Hej! Brukar försöka kommentera, men ibland känns det som det blir för ofta, typ freak varning..haha har följt din blogg imånga år,tycker den har härlig blandning. I helgen ska jag å sambon på kalas, annars blir deg rätt lugnt, mys framför så mycket bättre å sådär..älskar icona pop hoppas ni får en fin helg! Kram Therese ❤

niinis
niinis
Reply to  Th
6 years ago

Men NEEEEEJ! Det blir aldrig för mycket! Det LOOOOVAR jag! Bara till att kommentera jag blir bara glad för alla och försöker svara på alla. ❤️

Myyyys med sån kväll. Älskar sånt!

Kramar

Nästa inlägg

Ett till barn…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x