Mys på en Söndag

Halloj!

Hemma igen. Tänt upp ljus, lugnet har lagt sig och vi tar kväll vid TV:n. Vi var förbi mamma och pappa på vägen hem. De behövde ha hjälp med att få igång sitt fiber. Så skönt att ha en teknisk man som kan typ allt när det kommer till sånt där. Blir nästan lite tänd på det…..haha!

Vi käkade god frukost, satt länge och bara njöt. Efteråt gick vi upp och la oss påklädda under täcket och bara snugglade (tog det lugnt). Jag lyckades somna en stund också. Så skönt då jag fick en liten annorlunda start på dagen. Vi checkade ut från hotellet vid 12 tiden. Ett bra hotell, kan absolut rekommenderas. Det hette Best Western Plus Time.

Efter lite tips på min Instagram så föll lotten på Mr Cake. Du vet, Roy Fares fik. Men när vi kom dit och fick se kön så hoppade vi det, kön var säkert 100 m lång. Vi får testa en annan gång helt enkelt.

Det blev istället Karla Cafe. Ett supermysigt cafe! Bara dörren blev man ju kär i. En man satt och spelade piano, snacka om mysförhöjare alltså! ❤️

Såg ut att vara priser som hos de flesta andra va?

Kolla så härligt?

Tony valde kokostopp – han ÄÄÄÄÄÄLSKAR kokostopp och väljer det 9 ggr av 10 alltså. Jag gillar också det men tycker kanske det är lite vanligt och tråkigt när man är iväg på fincafe. Milo valde en prinsesstårta. Den däremot, det var en craving jag hade ibland när jag fortfarande åt gluten. Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR den tårtan alltså!

Själv så tog jag en gluten och laktosfri kaka! Blir lika glad varje gång det finns något till en annan som ska äta special special. Fifan så jobbig man kan känna sig alltså. Jag äter så pga min IBS. Håller jag mig något sånär till Fodmap så klarar jag mig hyfsat bra från skov. Har fått frågor på varför jag äter så och tänker det är lika bra att klargöra varför. Den var i alla fall härligt kladdig och god.

Här satt jag och Milo ikväll. Riktigt mys. Ska bli mysigt att rå om honom en hel vecka.

Sen blev det en riktigt mysig spontanhelg hörni. Men nu klipper mina ögon här redan, varit sååå trött hela dagen idag efter den tidiga morgonen.

Hörni, jag håller på och betar av Bachelor. Har ni tittat? Har ni några favoriter eller någon du tycker kan åka hem redan? Jag tycker den där Johanna som kom in sist då första dagen, som missat planet ni vet, hon tycker jag verkar så himla gullig. Sen har vi några till som jag tycker verkar rara och goa. Sen finns det alltid rötägg….men ska försöka att inte störa mig så mycket.

Fin kväll nu! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
6 years ago

Hejsan! Du behöver väl inte avstå prinsesstårta pga gluten?! Den godaste prinsesstårtan jag gjort var när jag bakade glutenfri botten till den! Den gick åt fortare än den med glutenbotten på studentbuffén! Så slutlängtat för dig! Kram!

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
6 years ago

Sant, men då måste jag nog göra den själv. Sååå gott! Kram

Nästa inlägg

Bästa Frukostmackan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x