Älskar mina skinkor

Hallihallå vänner!

Hemma i stugvärmen igen. Idag har man ju blåst till Haparanda och tillbaka. Herreminjee som det har blåst kallt idag. Jag och Milo drog på en promenad tidigare idag och vi fick båda isande kinder. Men gött är det när man kommer hem och skinkorna är iskalla och få ta en varm dusch och tina upp. Förresten – Tony äääääälskar kalla skinkor. Haha….han älskar när jag är kall och han får hålla på de kalla ställena. Snacka om match made in heaven. Jag som älskar och smälla in mina kalla fötter innanför hans tröja….

Idag var vi in på det här fiket i Stockholm. Rekommenderas varmt. Sååå trevlig personal och såå gott var det! ♥ Kolla bara på allt härligt bröd som ligger här.

Ledighetskomittén var  med såklart! 🙂 Han hade en önskan om att få åka förbi Mall of Scandinavia. Där skulle det kikas på Game Stop. Det vankas födelsedag i början av december. Ja, så en önskelista ska skrivas.

Alltså har ni vägarna förbi Birger Jarlsgatan och Bread and Table så tipsar jag er om att ta den här kakan. Den innehåller inget vetemjöl. Den heter Kardemummastubbe och påminner om en mazarin på insidan. Alltså….MAAAGISKT god. Jag hade kunnat köpa en till men någon form av gräns behöver jag ha alltså. 😉

Nä, nu ska vi äta sen middag här hemma. Karln har svängt ihop kycklingtacos minsann. Jag försökte mig på Veckomatsedeln men här skulle det mysas lite extra tydligen. Inte mig emot, helst när han lagar maten. Skrattade gott åt det här inlägget som Tony lagt upp på sin instagram….

tonys insta

Känner ni igen er? Älskar lindha2.0:s kommentar….haha! Det känner jag också igen. Men hos oss är det florsocker. Tror att vi har  paket florsocker just nu.

Hörni, ha en fin kväll nu! Nu börjar halv 8 hos mig.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Japp. Vi har en hel låda i frysen med tortillabröd…

Nästa inlägg

Den snygga stövletten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x