Den snygga stövletten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes.

Jag fick flera frågor om dessa >>stövletter<< som jag tipsade om för en tid sedan. Det var nämligen lite skumt. Jag la upp ett collage här på min blogg och berättade att jag klickat hem dessa vinröda stövletter. Tyckte det var så kul med lite annorlunda färg. De blev sedan restade och togs bort från hemsidan. Där stod många av er och undrade var de tog vägen, jag fick fler mail och funderingar. Själv fick jag efter några dagar veta att de var restade, att jag skulle få vänta på dem.

Men nu så…..nu har de kommit. Sorry för de är lite leriga redan men ville visa när de satt på. Riktigt skön stövlett och liksom stabil även om det är lite klack på dem. Jag tycker dom är skitsnygga! ♥ ÄLSKAR färgen!

PA240003 PA240007

Är du helt ny kund hos Cellbes så får du 25% rabatt på dyraste varan (vid köp av 2 varor) om du anger rabattkod 4920.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När fan är Halloweeen?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x