VECKOMATSEDEL

Dags för veckomatsedel igen. Denna veckan är det lov i vårt hus. Ja förutom de stora barnen och Tony som jobbar för fullt. Något jag brukar tänka på då är att det ska vara lättlagat, man kanske är ute och hittar på saker och allt liksom skjuta i tiden. Då kan det vara toppen med snabblagat.

MÅNDAG

Rosé och grönpepparkorv i ugn

TISDAG

lax med fetaost

lax med fetaost 2

Lax med fetaost, solrosfrön och honung, 4 portioner

4 laxfiléer
150 g fetaost
4 msk solrosrön
salt
peppar
2 msk olivolja
2 msk honung

Gör såhär:

Lägg tinade laxfiléer påbakplåtspapper i en ugnsplåt. Ha på salt och peppar. Lägg sedan på fetaost och solrosfrön på varje filé. Avsluta med att ringla över olivolja på alltihopa. Sen är det skjuts in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Ta ut fisken ur ugnen, ringla över honungen över all fisk. Servera rätten med kokt potatis eller hemlagad potatismos. ♥

ONSDAG

Medelhavsgryta med spaghetti

TORSDAG

Fisksoppa med pepparrot

FREDAG 

pizzaHemlagad pizza 

 HELGENS GOTTA

smulpaj i burk

Smulpaj i burk

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ny vecka igen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x