Besök på Tekniska museet

Godmorgon FINFREDAG! 

Själv har jag startat morgonen med att vara FETT snygg. Hahaha! Jag gav mig ut på en morgonpromenad i ottan. Det var nollgradigt och så hade jag brillor på mig. Det blev en aningens immigt på brillan när jag kom in. Dessutom är vinterlådan med alla våra vantar och mössor borta så jag fick ta mina raggsockor som vantar, haha! Jag fick köpa nya vantar till Milo just för att vi inte hittade lådan, fattar inte var den tagit vägen??? Jag har letat igenom hela vår kaotiska källare men den finns verkligen ingenstans.

Jag skyller på Tony. Han har nämligen en förkärlek för att kasta saker. Jag är en horder, jag spar allt…..men nu när jag verkligen såg allt i källaren kände jag att nä, nu räcker det! Så nu har vi bestämt att vi ska ha en sån ”kasta loss” helg här snart. Vi ska gå igenom både källare och förråd och kasta allt som inte använts sen vi flyttade hit. Känner mig typ supertaggad. Haha!

Svettig i mustaschen blev jag också. Vet ni vad jag funderar på, och har gjort det länge? Jag funderar på att tråda mitt ansikte. Har sååå mycket fjun och strån i ansiktet så det känns som jag har en liten heltäckningsmatta i fejset. Har någon av er prövat? Hur var det? Gör det ont? Är det värt det?

Hörrni igår hade vi ju mysigaste dagen!

PB020031 PB020032

Det var ju inget fantastiskt väder igår så bilderna blev en aningen gråa. 🙂 Vi började med frukost på The Winery Hotel som ni såg och åkte sedan vidare inåt stan. Vi åkte också förbi Kaknästornet och kikade medan vi väntade på att Tekniska museet skulle öppna.

PB020033

När vi hängt av oss jackorna så fick vi träffa bumblebee från Transformers du vet. Det var riktigt coolt tyckte Milo. På min Instastory kunde ni se hur Milo tyckte det såg ut som om den hade tuttar. Haha… 😀

PB020036

Hur ser en diskmaskin ut inuti när den är igång?

PB020037Snacka om nostalgi, massa gamla tetrapack.

PB020038 PB020039 PB020040

Galet roligt även för oss vuxna att se allt från gamla barnvagnar, smink till bilar, mobiler och datorer.

PB020045

Det var skönt att sitta ned en stund och lyssna och se på hur vintergatan blev till….

PB020046

Lite grönan känsla i det här röret där ljusen snurrade.

PB020034 PB020035

Gick inte att få med på bild men här så rörde sig allt inne i väggarna. Detta var på väg till restaurangen. En restaurang där det bjöds på massa vegetariskt bl a.

PB020042 PB020048 PB020049

Här inne fanns det mycket kul! Allt från klättervägg där man jagade fladdermöss till att få testa sina reflexer, dans och motorcykelåkning. Det här var nog det bästa rummet tyckte Milo.

PB020050

Vi hann och lajja lite utanför Tekniska museet också. Där fanns det mycket kul så åker du dit, ha med dig varma kläder för det kan ta lång tid utanför också. 🙂

Fick många frågor på Instastory om både The Winey Hotel och Tekniska museet. Hotellet har vi aldrig bott på, vara ätit frukost där. Blev dock sugen på att ta en natt där nångång framöver. Ligger ju ett stenkast från Mall of Scandinavia och Friends Arena. Tycker det ligger riktigt bra. Som jag berättat tidigare så ligger Tonys kontor precis bredvid.

Tekniska museet var toppen. Vi båda tyckte det var jätteintressant och kul. Det finns verkligen massor att göra och titta på. Planera in några timmar där för att verkligen hinna med allt. Rent åldersmässigt så känns det som det finns något för alla, dock så tror jag att barn i Milos ålder och lite uppåt har roligast där.

Hepp, nu ska jag jag jobba vidare här. Sen ska det fredagsstädas och fixas lite, imorgon ska vi ha lite gäster över på middag så en middag ska planeras också. Du, måste fråga om någon av er har städhjälp hemma och vad tycker ni om det i så fall?

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Haha, diggar din outfit man tager vad man haver, eller hur?? satte just morgonkaffet i halsen av lite lätt skrattanfall! Dina inlägg är ju för härliga..❤ ha en fin fredag nu! Kram Therese

Jessie
Jessie
6 years ago

Trådar ögonbrynen men vaxar mustaschen. Slutade tråda mustaschen för det gör överjordiskt ont, särskilt nära läppen, går inte att ha smink, ögonen rinner av smärtan. Men prova, du kanske inte tycker det är så farligt

Eva
Eva
6 years ago

Hej:-)) ojoj jag har trådat mustachen en gång. Ajaj, gör jag aldrig om. Jädrar så ont det gjorde. Och efteråt fick jag massa små finnar som tog ett tag innan dom försvann.
Nä får nog ha min ljusa musch;-))
Men prova du, du kanske är tåligare än mig:-))
Ha en go helg!

Minx
Minx
6 years ago

Ha ha ha! Av alla bloggares outfit är din helt outstanding!
Jag skrattar så att tapeterna skälver 😀

Trevlig helg!

Janni
Janni
6 years ago

Vaxar mustaschen cirka 1 ggr i månaden, så jäkla gött är det. Visst att det känns, men herregud det går ju hur fort som helst.
Så värt det, man känner sig så himla len.
Testa!

Nästa inlägg

Äventyr i storstan

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x