Är du med mig på 21 dagars rensning?

Goodmorning finisar!

Ja jag har vaknat i ottan men lyckades somna om en stund. Thank god, somnade ju inte förrän jättesent igår.

Vi tog en Mc Donalds igår mitt i all hemmafix. Här stod vi och väntade på maten. Kom på att jag ju inte hade tagit en endaste bild så smällde av ett par.

Blev inte många fler bilder igår. Hittade inte minneskortet till kameran så då ruttnade jag och tog ingen bild alls.

Dock så tror jag vi fick mat kvar. Måste ta bild idag när vi äter rester. Blev sååå gott!

Något jag fick med var när kidsen gick all in på kuddhopp i vardagsrummet. Jag bäddade åt dem framför TV:n så de kunde ha lite mys medan vi tittade på ”Så mycket bättre”. Ja ni ser ju hur lugnt och mys det blev….haha!

Men till slut så tröttnade dom och tog en liten ”Apple-stund”.

Det var så mysigt att ha dem här på besök. Kusinerna har börjat lajja järnet vilket är så kul. De har liksom kommit ikapp åldersmässigt och har såklart mer utbyte av att leka med varandra. ❤️

Men hörni! Fifasen så skönt med hemmafix. Vi rensade ett förråd vi har i hallen och plötsligt sväljer det hur mycket som helst. Jackor, väskor och skor. Såååå skönt! Känns som jag vill gå ner och bara ställa mig och titta in där nu. Haha…vilken nörd jag är alltså. Älskar nämligen ordning och när var sak har sin plats, men är också en slarver (och lever med en slarver) så det är sällan vi får ha det så. Men nu ska vi verkligen försöka för ett förråd som det är ordning på är ju en helt fantastisk känsla!

Hörni, jag tänkte starta min rensningslista igen. Jag gjorde den för något år sedan, en lista som gör så man har julstädat hela kåken och trädgården (om man har någon) fram till jul. Man gör det pö om pö också så att det är inte så himla krävande! Det tar sammanlagt 21 (20) dagar och sen är man liksom klar. Kolla här:

Här har du den berömda listan! Sist jag körde detta så var det jättemånga som var på. Jag hade tänkt hinna hela listan innan jul….jag menar vissa punkter kan man ju göra fler av på en och samma dag. Dock så kommer vår källare att ta X antal dagar att rensa för det är så mycket. Men jag tänker att man ska hinna med så mycket som möjligt, snacka om tillfredsställande känsla på julafton och varje ställe är rensat?! ORGASM!

Jag kommer givetvis dokumentera det som jag rensar så gott jag kan, igår blev punkt 4 och 11 klara tex (med undantag för källare). Visar bild på det senare!

Om man rensar i snitt 3 punkter i veckan är man klar till jul! ♥️⭐️

Så, hur många är med mig på Ninas 21 dagars rensning?

1
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
6 years ago

Åh!! Jag är lätt på!! Älskar att rensa och fixa. Mår som allra bäst då när allt är i (någorlunda) ordning . Nu kör vi .

Helene i Götet
Helene i Götet
6 years ago

Jag är på, bra idé! Jag/vi har börjat i källaren där var det massor med jobb men de andra ska bli lite snabbare…Ha en fin dag, kram Helene

Helena
Helena
6 years ago

Mäh! Den här listan och all rensning tänkte jag på igår fm. Tänkte fråga dig om den. Vaknar kikar in hos dig och här har du redan plockat fram den! . Haha! Härligt! Nu kör vi!

Th
Th
6 years ago

I’m in, bästa känslan är efter rensning

Eva
Eva
6 years ago

Jaaaa jag är på! Älskar känslan när man städat ett skåp/garderob tex.
Man vill öppna och kolla hela tiden , haha!
Men då kör vi

J
J
6 years ago

Ja hänger på . Tack för en jättebra blogg!!

Jeanette
Jeanette
6 years ago

Jag är på! Älskar oxå att rensa. Bara svårt att ta sig tid till det. Men som du säger, så härligt när det är klart. Ha en skön söndag!

Evelina
6 years ago

I’m with you! Va kul och skönt att få det fixat hemma…kör direkt!!!

Kristina
Kristina
6 years ago

Ja så bra! Är med på det

anneli
anneli
6 years ago

Hehe..Jag är nog en människa som är lite slarvig av mej..men samtidigt älskar ordning. En nörd som kan öppna skafferiet eller frysen flera gånger för den delen och kolla hur fint det blev efter rensningen. Igår rensade jag bort en hel säck med skor som jag inte använder. Så skönt.
Jag är med på rensningen! Kul ju!
Men börjar imorgon. Idag har jag köksbänkarna att plocka av. Min man blir galen på mej när jag har så mycket grejer framme. Jag kommer kanske att börja få ordning i garaget imorgon, det tar 2-3 dagar. Sen fortsätta inomhus. Det ska bli kul det här, när vi är fler som fixar. ☺️

Mia
Mia
6 years ago

Ja är med Älskar känslan när man är klar!

Bea
Bea
6 years ago

Hej!
Så skönt att det var rensning i hemmet och inte i kroppen ; )
Jag är med, justerar listan lite bara då jag tex inte har garage.
Bea

Elisabeth Andersson
Elisabeth Andersson
6 years ago

Jag är med

Lina
Lina
6 years ago

Jag är med! Är bra på att rensa men hopplös på att organisera.

Veronica
Veronica
6 years ago

Räkna med mej!

Angelica
3 years ago

Jag är med! 😀 får jag dela den här listan?

niiinis
niiinis
Reply to  Angelica
3 years ago

Såklart! 👍🏼

Nästa inlägg

Samlar du på några glas?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x