Bästa presenten!

Inlägget skrivet i samarbete med Eat Sweden.

Åh det här samarbetet är sååå skoj! Jag älskar att tipsa om saker som jag själv skulle älska att få! Det här skulle lätt vara en av de bästa presenterna eller julklapparna. Eat Sweden har verkligen lyckats!

Vill du gå 2 men bara betala för 1? Lyssna noga nu. Du kan alltså köpa en bok till en vän, till pappa (farsdag på söndag), mamma, barnen eller syskonet. Ja, vem som helst liksom! Kan känna att detta vore en toppenpresent att ge sina anställda.

Den här boken säljs i begränsad upplaga och varje bok är numrerad, så de är exklusiva även om efterfrågan är större än vad det finns upplaga. Dessa böcker säljer slut…..men jag har fått den fantastiska fördelen att tipsa er lite sådär i förhand så ni alla har chansen att klicka hem den här, till rabatterat pris dessutom för att du läser mig blogg. Dessutom svirar jag till det med en rabattkod, du pyntar 395 kr för den här boken, men med min rabatt så blir det bara 345 kr. Ja precis, du som läsare får 50 kr rabatt om du anger NIIINIS som rabattkod när du beställer böckerna. Kom ihåg att det ska vara 3 i:n i början av Niiinis. 😉

Du kan välja på flera böcker.

IMG_8372 IMG_8373

IMG_8374 IMG_8375 IMG_8376

Eat Sweden är alltså en bok som ger dig möjligheten att besöka 12 olika TOPPkrogar. Ni blir bjudna på en varmrätt så ni betalar alltså för 1 men ni går 2. Det finns en bok för >>Stockholm<<, en för >>Skåne<< och en för >>Göteborg<<. Jag vet också att det finns en hel del finska läsare och glädjande nog finns det även en för Finland som heter Eat Finland och gäller >>Helsingfors<<. Sammanlagda värdet för boken är 3000 kr.

Nyhet för i år är två andra böcker som jag tror kommer göra en riktig succé!

IMG_8377 IMG_8378

Vad sägs om samma upplägg men med SPA?! Ni går fortfarande 2 men betalar för 1. Värdet för denna boken är 7000 kr!!! SPA-anläggningarna som ingår är fantastiska. Jag var in och kikade på alla. Falkenberg har jag planerat att jag och Tony ska besöka nångång. Du hittar >>SPA Sweden här<<. 

IMG_8379 IMG_8380Den andra stora nyheten för i år är denna >>Eat Sweden Vego<<. Denna bok har ett värde av 2000 kr. Nu ska även de som äter vego få möjligheten att njuta på en fantastisk toppkrog!

Jag tycker detta är en sån superpresent alltså! Tips tips tips!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
6 years ago

Tack för tipset! Perfekt julklapp till min sambo och en bra ursäkt till fler dejtkvällar 🙂

Nästa inlägg

Havrefrallor utan vetemjöl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x