Inte som vi tänkt oss…

Goodmorning! ♥️

Detta blev en lite annorlunda morgon. Just innan vi skulle börja klä på oss så såg jag att Milo inte kändes kry. Mycket riktigt så hade han huvudvärk och kände sig hängig. Efter ett snabbt beslut beslutade vi att han får stanna hemma idag. Milo har nämligen barnmigrän och man vet aldrig om det blir akutont eller om det bara är vanlig huvudvärk. Så det blev tablett och soffan för honom. Han klarar sig tack och lov på Ipren och lite sömn när han får det. Det verkar ha varit vanlig huvudvärk idag men eftersom han har en massa läxa med sig hem tar vi läxan här hemma idag i lugn och ro istället.

Själv har jag, om jag får säga det själv, varit duktig och hemmatränat. Peppar peppar, jag har kommit igång riktigt bra nu. Ska absolut inte ropa hej för då brukar man bli förkyld eller nåt. Så nu njuter vi bara av att kunna träna. Så.

Mamma ska vara med Milo på dagen idag då jag ska åka till en vän. Så jag behöver sätta igång här för att hinna allt innan jag ska åka.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bloggande4barnsmamma
6 years ago

Mysigt att träffa vän:) Krya på gossen!

Nästa inlägg

Vad är det för jäkla vän?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x