Jobbardag i mysisar

Inlägget innehåller annonslänk för Cellbes

Godmorgon!

Tack för all kärlek….Carola läser här så hon får säkert också känna er kärlek och ert stöd. ♥️ Ja många av oss har någon berättelse när det kommer till den här skitsjukdomen. Så är det, alla verkar ha någon de känner, någon i familjen, arbetskamrat osv som drabbats. Jag ber till högre makter att vi fått får beskärda del…ingen mer ska drabbas nu tänker jag.

Hörni, idag vaknar man upp till en frostig värld. Har sovit som en kratta så jag är så vansinnigt trött idag. Det får bli jobb i myskläderna här hemma helt enkelt. Min pappa bytte tack och lov mina däck igår så jag inte behöver vara orolig för det när jag ska ut och halka på vägarna och hämta Milo på skolan.

Min mysmundering idag. Jag lever i den här galet >>sköna koftan<< här hemma. Materialet är sådär härligt mjukt, inget stickigt alls faktiskt. Älskart! Gillar att man kan ha den öppen eller stängd, du knäpper den med 2 enkla knäppningar liksom. Hur smart?

Hmm, undrar om jag ska sova en stund, eller i alla fall försöka vila lite i alla fall. Så galet trött…. Vi hörs av lite senare hörni.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När en nära vän blir sjuk….. #fuckcancer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x