Kompishäng

Men godmorgon!

Härligaste lördag is in da house. Alltså helt galet, men jag sov och slumrade av och till ända fram till 7 i morse. Va? Jag som är van att vakna redan kl 03 liksom. Sen låg vi isängen till klockan var 9. Men sen tog jag mig i kragen och gick upp och bakade maaaagiska scones. Fifasen som man får till det ibland. Du får recept sen såklart.

IMG_8411

Igår tog vi en Pinchos kväll med våra små godingar. Här var det mitt uppe i ett varsitt spel på mobilerna. Barnen älskar Pinchos. Det finns ju specialplankor till barn som vi alltid brukar ta….bäst är nog godispåsen man kan få till efterrätt.

IMG_8412

Min fina Tony var med också. Han stod ut med allt tjejkackel. 🙂

IMG_8416

Kompis Maria och jag. ♥

Riktigt mysig kväll med kompishäng för oss alla. Vi var hemma lagom till Idol började. Vad tycker ni om Idol? Är din favorit kvar? Mina två favvosar är kvar. Gabriel och Chris! Wiooooo….sen tycker jag båda tjejerna är jätteduktiga också.

Nu ska jag jobba lite, sen blir det hemmafix och bakning. Imorgon är det farsdag. Vad brukar ni göra? Vi brukar åka till våra föräldrar och samtidigt försöka fira vår egna pappa här hemma så det är en rätt körig dag faktiskt.

Ha en fin dag så hörs vi senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

PMS – och hur jag blivit hjälpt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x